Dermatolog online gratuit / Tricologie

Consultatii dermatologice gratuite online – Tratamente caderea parului / Tricologie

0 comentarii | 1782 vizite | Lasă răspuns sau Comentează pe Facebook
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (11 voturi, medie: 5,00 din 5)
Loading ... Loading ...

 
 
Aceasta consultatie este gratuita! TransplantImplantPar.ro nu stocheaza informatiile furnizate, ci le expediaza direct pe e-mailul specialistilor de la clinici specializate in dermatologie / tricologie (specialisti in tratamente impotriva caderii parului).

  • Atentie, acest formular se adreseaza persoanelor care sunt interesate de o consultatie dermatologica online cu privire la caderea parului. Daca ati ajuns in aceasta pagina din greseala si doriti o consultatie virtuala pentru transplant de par (pe scalp), va rugam sa completati formularul de aici.
  • Te rugam sa furnizezi cat mai corect datele de mai jos. Vei primi in cel mai scurt timp posibil un raspuns din partea medicului dermatolog/triholog.

Formular consultatie dermatologie / tricologie online - Caderea parului


Date de contact

Nume Prenume *

Adresa de email *

Telefon *

Oras

Tara

Situatia actuala

Varsta *
Sexul *  Masculin Feminin
Culoarea părului *
Grosimea părului *
Tip păr *

Pentru a primi un raspuns cat mai bine informat, este necesar sa atasati 1-2 poze. Acest lucru este necesar pentru a primi un raspuns cat mai corect. Atentie! Asigurati-va ca pozele nu sunt foarte mari, caz in care ar putea aparea probleme la transmiterea formularului catre noi.


Detalii problema (oferiti mai multe informatii legate de problema dvs.):

Apasand pe butonul de mai jos confirmati faptul ca sunteti de acord cu transmiterea informatiilor furnizate de dvs. catre clinicile de dermatologie si ca puteti fi contactat de catre acestea, si cu termenii si conditiile de pe site.


Transferul formularului pe serverul nostru poate dura 1-3 minute, in functie de conexiunea dvs. si dimensiunea pozelor atasate. Va rugam sa asteptati pana veti primi un mesaj de confirmare a trimiterii formularului. Daca totusi intampinati probleme la transmitere, va rugam sa ne trimiteti datele dvs. impreuna cu pozele pe adresa consultatii[at]transplantimplantpar.ro

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (11 voturi, medie: 5,00 din 5)
Loading ... Loading ...

Etichete: , , , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează