euroclinic-egoclinic-bucuresti

Egoclinic

14622 vizite
83 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 5 (83 voturi, medie: 3,51 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

 

Egoclinic
Bd. Virtutii Nr. 15, Bl. R6A, sc. 4, Bucuresti
Tel: (021) 430 02 53
Mobil: 0722 361 063 | 0788 348 732
www.egoclinic.ro

Prezentare clinica

Din 1997, Egoclinic a inceput activitatea in Romania ca societate medicala mixta, romano-austriaca, specializata in diagnosticarea si tratamentul bolilor parului si implantul de par propriu.

La inceput, echipa operatorie a fost pregatita in Austria, preluand tehnicile de diagnostic si metodele de implantare a parului de la clinici similare din Austria, Germania si SUA. Din anul 2002 directorul clinicii, Dr. Irinel Nedelcu, doctor in stiinte medicale cu lucrarea stiintifica in domeniul bolilor parului, lanseaza programul de diagnosticare si tratament complet si complex al afectiunilor parului. Clinica noastra cu experienta de 15 ani se dezvolta continuu si astfel ofera, prin dotarea tehnica moderna si personalul medical calificat in domeniul implantului de par, siguranta obtinerii unor rezultate estetice definitive si permite inlaturarea neplacerii provocate de calvitie si rarirea parului.

In acest context, oferim siguranta unui diagnostic corect, alaturi de calitatea si siguranta tehnicii implantului de par. Reusita garantata a interventiei, mentin clinica noastra in elita cabinetelor de trichologie. Suntem afiliati la Societatea Internationala de Recuperare Chirurgicala a Parului (International Society of Hair Restauration Surgeons), existand un schimb constant de informatii si perfectionare tehnica permanenta.

irinel-nedelcuDr. Nedelcu Irinel

Medic primar dermatolog, doctor in stiinte medicale, Vicepresedinte al Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie, Membru al Societatii Internationale de Restaurare Chirurgicala a Parului, Membru al Academiei Europene de Dermato-venerologie, Membru al Academiei Americane de Dermatologie, cu multiple lucrari sustinute si publicate in domeniul afectiunilor parului si implant de par.

TEHNICA IMPLANTULUI DE PAR

In cadrul clinicii folosim unitati foliculare, acestea reprezentand foliculii pilosi care cresc in aceeasi unitate pilosebacee (unitatea “fir de par-glanda sebacee”) si asigura un aspect natural parului implantat, chiar si in situatia in care pacientul opteaza pentru o tunsoare scurta. Prin aceasta metoda, parul implantat nu poate fi deosebit de cel pre-existent.

Recoltarea unitatilor foliculare se poate face, in functie de optiunea pacientului si de conditiile tehnice, prin 2 metode recunoscute ca sigure si eficiente in domeniul implantului de par.

Extractia foliculara directa (FUE – Follicular Unit Extraction) in care unitatile foliculare sunt extrase una cate una de pe intreaga suprafata donoare. Acesta poate fi atat la nivelul scalpului – in zona coroanei, cat si pe alte zone ale corpului.

fuefuefue

fuefue

Extragerea unitatilor foliculare in lambou (metoda STRIP) in care grefele sunt extrase in bloc din regiunea coronara a scalpului si separate ulterior sub microscop. Metoda de sutura folosita permite cresterea parului chiar prin cicatricea ramasa dupa recoltare, efectul estetic fiind de foarte buna calitate.

stripstripstripstripstrip

 

 

 

 

 

 

 

 

Folosirea acestor metode poate fi si combinata, asigurand extragerea unui numar suficient de grefe in cazurile cu calvitie avansata.

Implantarea parului se face in urma stabilirii de comun acord cu pacientul a liniei de insertie astfel incat sa fie respectate atat fizionomia, cat si imaginea de sine a acestuia.

Orientarea grefelor respecta liniile naturale de implantare. In clinica putem implanta par in zona scalpului, a sprancenelor, mustatii si barbii, folosind grefe prelevate atat din regiunea posterioara a scalpului, cat si din alte zone ale corpului.

Pret estimativ:

FUE: 1 – 1,2 EURO unitatea foliculara;
STRIP: 0,8 – 1 EURO unitatea foliculara;
De obicei se folosesc 1000 – 3000 unitati foliculare la o operatie de implant.

Video cu recolatarea si implantarea grefelor extrase

Conform datelor obtinute de Dr Irinel Nedelcu, Medic primar Dermatolog, Directorul Egoclinic, in colaborarea clinicii noastre in studiul international din cadrul ISHRS au fost obtinute urmatoarele rezultate:
IN ULTIMII ZECE ANI, CEREREA DE IMPLANTURI DE PAR LA NIVEL GLOBAL A CRESCUT CU 85%

(Bucuresti.) Expertul in recuperarea parului semnaleaza o crestere a cererii de solutii permanente impotriva pierderii parului din partea pacientilor mai tineri.

(Bucuresti, RO) 04.04.2014. Chirurgia recuperarii parului este in continua dezvoltare si nu da semne de scadere a ritmului, relevand o tendinta globala a oamenilor de a cauta imbunatatirea aspectului fizic cu ajutorul chirurgiei estetice.

Statisticile obtinute dintr-un studiu recent al SocietatiiI Internationale de Recuperare Chirurgicala a Parului (SIRCP) – cea mai importanta autoritate medicala din domeniul recuperarii parului – au indicat, in ultimii zece ani, un numar tot mai mare de interventii chirurgicale pentru recuperarea parului, in intreaga lume.

Din anul 2005, cand SIRCP a inceput sa studieze tendintele din domeniul recuperarii parului prin intermediul Studiului Practicilor, volumul interventiilor de recuperare a parului din perioada 2004-2012 a ajuns la 85%, ajungand, in intreaga lume, la un total de 310.624 de interventii in anul 2012.

“Pana in urma cu putin timp, persoanele care au facut implanturi de par tindeau sa pastreze secretul interventiei chirurgicale, in special vedetele si alte persoane publice”, a declarat doctorul Nedelcu Irinel de la Egoclinic, Bucuresti.  “Insa acum lucrurile s-au schimbat si oamenii din toate clasele sociale nu mai sunt timizi cand trebuie sa povesteasca despre implant, comportandu-se exact ca atunci cand vorbesc despre alte operatii estetice populare care pot sterge cativa ani de pe fata unei persoane”.

In timp ce in mod obisnuit barbatii au fost cei mai interesati de recuperarea parului, studiul a indicat si o crestere a numarului de femei care recurg la operatii de acest gen, pentru a combate pierderea parului – numarul de femei care au recurs la o interventie chirurgicala de recuperare a parului a crescut cu 20% in perioada 2004-2012. Dr. Nedelcu. Pacientii isi fac la fel de multe griji in privinta pierderii parului si descriu cum acest fapt ii face sa para mai batrani si cum realizeaza acest lucru la serviciu sau in viata personala.

Cel mai recent studiu SIRCP a relevat faptul ca barbatii si femeile carora le cade parul cauta un remediu de la o varsta mai frageda – peste jumatate dintre acestia de la varste cuprinse intre 30 si 49 de ani, respectiv 59,6% si 55 %. Membrii SIRCP au mai indicat si faptul ca media de varsta a pacientilor care recurg pentru prima data la o interventie de recuperare a parului era de 38 de ani si ca 81% dintre acestia aveau varste cuprinse intre 30 si 49 de ani.

“De-a lungul timpului am observat pacienti tot mai tineri care vin la cabinet pentru consultatie si tratament impotriva caderii parului”, a adaugat dr. Nedelcu. “Detectarea si interventia la timp sunt esentiale in tratarea si prevenirea caderii parului, asadar pacientii trebuie sa caute ajutor in combaterea caderii parului inca de la observarea primelor probleme. Interventia chirurgicala de recuperare a parului a evoluat foarte mult in ultimii ani si reuseste sa creeze un aspect natural, cu rezultate permanente, nedetectabile, ceea ce explica de ce procedura respectiva este atat de apreciata in zilele noastre in toata lumea”.

Alte tendinte/statistici semnificative obtinute din Studiul  Practicilor furnizat de SIRCP:

  • Din cele 310.624 de interventii pentru recuperarea parului din intreaga lume, in Europa s-a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de interventii, cu 54.343 de proceduri (crestere cu 39% fata de 2010)
  • Intre anii 2010 si 2012, s-a inregistrat o crestere a ponderii interventiilor asupra sprancenelor si fetei (mustata si barba), cu 13%
  • In  Asia s-a inregistrat cea mai mare crestere a interventiilor asupra genelor (601), sprancenelor (5.160) si a parului facial (1.904)
  • Peste jumatate (54.7%) dintre membri au spus ca va creste probabilitatea ca pacientii sa vorbeasca mai mult despre recuperarea parului decat in 2010
  • Membrii SIRCP au cazut de acord asupra faptului ca John Mayer este vedeta de sex masculin cu cel mai frumos par si Sofia Vergara vedeta de sex feminin cu cel mai frumos par
  • Printul William a castigat voturile SIRCP pentru vedeta cu probabilitatea cea mai mare sa recurga la un implant de par

In vederea mentinerii tehnicilor de recuperare chirurgicala sau medicamentoasa a parului la un nivel avansat punem la dispozitia pacientilor nostri tratamentele de avangarda rezultate din colaborarea personalitatilor stiintifice medicale implicate in acest domeniu si inalta calificare a echipei noastre medicale.

Despre SIRCP

Infiintata in anul 1993, Societatea Internationala pentru Recuperarea Chirugicala a Parului (SIRCP) este o asociatie medicala non-profit cu 1200 de membri din intreaga lume care urmareste progresul artei si stiintei recuperarii parului. Obiectivul SIRCP este sa ofere servicii excelente pacientilor prin educarea membrilor, prin promovarea colegialitatii, cercetarii, eticii si a domeniului in sine.

Despre studiu

Realizat de Relevant Research, Inc., Studiul Practicilor este o compilatie de informatii furnizate doar de cadrele medicale care au participat la studiu. Informatiile au fost obtinute din informatii istorice si nu includ informatii proiectate. Documentul are o marja de eroare de 6.5% raportat la un nivel de incredere de 95%.

Vezi lista completa Clinici transplant par Bucuresti.

83 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 583 voturi, medie: 3,51 din 5 (83 voturi, medie: 3,51 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Etichete: , , , , ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Comentariile nu sunt permise.