Caderea parului la femei – cauze si tratament

Acest subiect conţine 2 răspunsuri, are 2 voci, şi a fost ultima oară actualizat de TIP TIP acum 10 ani.

Author Posts
Author Posts
1 aprilie 2014 la 15:28 #4799
TIP
TIP
Key Master

Pe acest topic discutam exclusiv despre caderea parului la femei: cauzele caderii parului, rarirea parului la femei, tratamente impotriva caderii parului la femei (spironolactona, rogaine women, revivogen, alpecin, minoxidil, kirkland, vichy, crescina, hair grow, tratamente naturiste etc).
Va rugam sa respectati regula, in caz contrar mesajele nu sunt afisate.
Multumim pentru intelegere!

Consultatii dermatologice online gratuite / tratamente caderea parului / tricologie

 1. 1 aprilie 2014 la 15:39 #4809
  simonica
  simonica
  Member

  a pus cineva pe undeva pe site o intrebare cu privire la tratamentul rogaine. femeile pot folosi rogaine pentru barbati? daca nu, va rog sa imi explicati de ce. de asemenea, daca stie cineva daca se pot folosi tratamentele cu minoxidil pentru tratarea peladei. multzu!

  Trebuie să fii logat pentru a răspunde.
  • 1 aprilie 2014 la 15:49 #4811
   TIP
   TIP
   Key Master

   Buna Simona,

   Banuiesc ca te referi la doamna care a intrebat daca poate folosi rogaine impotriva peladei decalvante ( intrebare pusa initial la adresa https://www.transplantimplantpar.ro/comanda-rogaine-romania-foam-rogaine-spuma-5-minoxidil-forum/ ).

   Asa cum i-am raspuns doamnei acolo, in functie de pacient, de la caz la caz, unii specialisti recomanda folosirea minoxidilului impreuna cu alte tratamente pentru a combate pelada decalvanta. Noi sfatuim persoanele care au astfel de probleme, sa consulte mai intai un specialist, inainte de a-si aplica orice tratament impotriva caderii parului.

   In privinta folosirii tratamentului Rogaine pentru barbati, la femei. Cauzele caderii parului la barbati sunt diferite fata de cauzele caderii parului la femei. De exemplu, majoritatea barbatilor care au probleme cu parul, sufera de alopecie androgenetica, care este cauzata de anumiti hormoni masculini (un derivat al testosteronului). In gama Rogaine, exista tratamente speciale pentru femei. O buna parte din barbatii care sufera de alopecie androgenetica apeleaza in cele din urma la un transplant de par pentru a rezolva problema.

   O zi frumoasa!

   Trebuie să fii logat pentru a răspunde.

Trebuie să fii înregistrat şi logat pentru a răspunde la acest subiect.