cheap hair transplant turkey

Se justifica turismul medical pentru un implant de par ieftin in Turcia?

BBC readuce in discutie tema turismului medical, in ceea ce priveste turismul medical si costurile mai reduse in diferite tari precum Turcia, India etc, decat cele practicate de clinici acreditate de implant de par.

cheap hair transplant turkey“MEET JAMES, A VICTIM OF PREDATORY MEDICAL TOURISM!” – Implant par Turcia

In acest sens, un englez din Pangorn, James, vorbeste despre experienta traumatizanta avuta recent in Turcia, unde a fost tentat de un pachet continand vacanta si servicii medicale. Acesta marturiseste cum viata lui profesionala si personala ii era afectata de nesiguranta pe care o resimtea din cauza pierderii parului. Cand a primit oferta de 2000£ de la o clinica obscura din Turcia, a acceptat pe loc fara sa se informeze. In loc de motiv de bucurie si relaxare, vacanta i-a fost distrusa de durere si panica.

Procedurile sunt efectuate de catre tehnicieni sau asistenti care sunt pregatiti la randul lor de alti asistenti sau tehnicieni!

Specialistii sustin ca in acest tip de clinici procedurile sunt efectuate de catre tehnicieni sau asistenti care sunt pregatiti la randul lor de alti asistenti sau tehnicieni, ceea ce face ca in final calitatea actului medical sa lipseasca.

Reintors acasa, James a mers la o clinica frecventata si de persoane celebre din Marea Britanie unde a platit de 3 ori mai mult decat in Turcia, iar problema a fost remediata de medici specilaisti in transplant de par.

Tot el recomanda ca inainte de a efectua orice procedura, oricine trebuie sa se informeze, sa se inspire din surse corecte in conditiile in care exista nenumarate informatii la indemana si specialisti care isi ofera serviciile.

Concluzia este ca rezultatul conteaza, nu marketingul!

Sursa: fuemagazine.com

 

 

14 voturi, medie: 5,00 din 514 voturi, medie: 5,00 din 514 voturi, medie: 5,00 din 514 voturi, medie: 5,00 din 514 voturi, medie: 5,00 din 5 (14 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati, Utile.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează