implant barba

Ultima moda printre starurile din Premier League: implantul de par pentru barba!

implant par wayne rooney

implant par wayne rooney

Efectul Wayne Rooney se face foarte simtit in ultmii ani, fotbalistii cu chelie cheltuind deja sume importante, uneori uriase, pentru a-si restaura podoapa capilara prin transplant de par. Conform publicatiei The Sun, ultima moda in materie de operatii estetice din Premier League a devenit implantul de barba.

Desi procedura poate fi mai lunga decat un implant de par pe scalp, aceasta a devenit in ultimul timp tot mai solicitata de vedetele din Premier League.

Clinicile de transplant de par din Marea Britanie au raportat o crestere semnificativa de cererilor pentru implant de barba, in ultimii ani, trendul fiind in continua crestere.

Cat costa un implant de barba in UK?

implant barba

Vedeta din Premier League dupa implantul de barba

Pretul unui implant de par pentru barba porneste in clinicile din UK de la 4000 de lire sterline. Acesta este pretul de pornire, pentru cazurile mai simple. Cazurile mai complexe costa mai mult avand in vedere complexitatea transplantului de par in zona faciala.

Starurile din prima liga sunt innebunite dupa aceasta procedura si a avea o barba completa si perfecta a devenit un must.

Pacientii care apeleaza la un implant de barba sunt de toate varstele, fiind raportate chiar si cazuri usor dupa 20 de ani.

Odata cu obtinerea unei barbi dese, perfecte, jucatorii au declarat ca au mai multa incredere in imaginea lor si ca acest aspect le-a influentat si atitudinea pe teren.

 Sursa: https://www.the-sun.com

6 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 5 (6 voturi, medie: 4,83 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Implant par vedete, Noutati, Vedete.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează