implant par nereusit poze

Medicii ISHRS au publicat imagini ale transplanturilor de par ieftine, avertizand in ceea ce priveste piata neagra din strainatate!

Atentie la transplanturile de par in strainatate, deoarece ieftin nu inseamna siguranta!

Wayne Rooney, Joe Swash, Gordon Ramsay si alte vedete si-au facut transplant de par. Insa cei care nu au un salariu de Premier League sunt tentati de preturile mici pe care le gasesc in strainatate. De exemplu, un transplant de par in Turcia poate fi de 10 ori mai ieftin decat in Marea Britanie, unde ajunge la 7000-10000£.

Cei care se confrunta cu caderea parului ar vrea sa arate ca vedetele, insa incercarea de a economisi la un transplant de par ar putea avea efecte neplacute si grave, dupa cum reiese din fotografiile publicate de Societatea Internationala de Chirurgie pentru Restaurarea Parului (ISHRS). Aceasta a facut publice fotografii sumbre despre ceea ce se poate intampla in cazul unui transplant de par care nu a mers bine.

poze implant de par nereusit

Extractii agresive de unitati foliculare – Zona donatoare este grav afectata

Doctorii britanici au avertizat asupra pericolului transplanturilor de par din strainatate, publicand o serie de fotografii cutremuratoare ale cazurilor care au mers prost

 

zona donatoare afectata ireversibil

Zona donatoare afectata ireversibil

Medicii au avertizat pacientii care se intorc in Marea Britanie cu rani si desfigurati in urma transpalnturilor ieftine.

Linia frontala si plasarea grefelor prost realizate

Linia frontala si plasarea grefelor prost realizate

Pacientii care calatoresc catre clinici ieftine din strainatate risca sa fie operati de catre soferi de taxi care se dau drept medici.

Soferi de taxi necalificati si refugiati sirieni fac operatii de transplant de par

Cei care aleg sa faca transplanturi de par in strainatate risca sa fie operati de catre soferi de taxi “fara pregatire”, deoarece promisiunea unor preturi mai mici inseamna de multe ori si un lucru de mantuiala.

Expertii ISHRS, autoritatea in transplanturi de par, au avertizat oamenii in ceea ce priveste transplanturile de par ieftine din strainatate, mentionand ca exista “clinici-pirat ilegale pe piata neagra” care pun oamenii in pericol.

Majoritatea membrilor societatii amintite (77,5% dintre chirurgi) au tratat cel putin sase pacienti care au suferit in ultimul an o interventie chirurgicala nereusita – si acest numar creste drastic.

ISHRS a lansat o campanie de constientizare care ii ajuta pe oameni sa identifice clinici frauduloase si publicitatea falsa.

“Multe dintre clinicile ilegale au site-uri sofisticate, se situeaza bine si au anunturi platite pe Google pentru a atrage consumatorul intr-o clinica care la suprafata pare foarte profesionista”, a avertizat dr. Ricardo Mejia, de la ISHRS.

Tacticile de marketing ale acestor clinici pirat sunt inselatoare, deoarece este prezentata o echipa de medici profesionisti cu testimoniale excelente. Cu toate acestea, realitatea este ca interventia chirurgicala poate fi efectuata de o persoana care nu are pregatire medicala.  Cererea este foarte mare, datele arata ca in unele tari soferi de taxi si refugiati sirieni fac operatia”.

Pacientii sfarsesc desfigurati si cu cicatrice

Doctorul Mejia a declarat ca pacientii sunt cei care sufera – sfarsind desfigurati si cu cicatrice.
Nu numai ca nu obtin capul plin de par pentru care platesc, dar acestia raman adesea cu petice de chelie intr-o zona donatoare.

Astfel, ISHRS incurajeaza oamenii sa-si faca temele inainte de a alege sa faca orice tip de procedura medicala in strainatate. Tot ei ii avertizeaza pe pacienti sa se informeze despre medicul care va efectua operatia si sa asigure ca procedura va fi urmarita si transplantul realizat de un doctor calificat – nu de un asistent.

Dr. Tykocinski, presedinte al ISHRS, a declarat: “Speram ca pacientii vor folosi noile resurse ISHRS pentru a se informa cu privire la riscurile unei proceduri de restaurare a parului facute pe piata neagra si sa se asigure ca inteleg legile si reglementarile locale in cazul unui transplant de par intr-o alta tara.

“Daca va intereseaza rezultatele, este posibil sa fiti nevoit sa platiti un pic mai mult pentru un medic si o echipa calificata mai pregatita decat un sofer de taxi.”

riscuri transplant de par

Aceasta fotografie prezinta o interventie nereusita, cresterea parului este neregulata si saraca

 

In cazurile grave, pacientii raman cu rani care se infecteaza si necrozeaza

implant par nereusit poze

In cazurile grave, pacientii raman cu rani care se infecteaza si necrozeaza – Exemplul de mai sus prezinta zona primitoare necrozata

zona donatoare cu cicatrici grave vizibile

Zona donatoare cu cicatrici grave vizibile

zona donatoare implant par

implant-de-par-nereusit la femei

Implant de par nereusit la femei

transplant par nereusit poze

Extractii realizate cu punch-uri de 4 mm lasa cicatrici vizibile

Chirurgii britanici subliniaza faptul ca nu merita sa va riscati sanatatea si viata, evitati sa calatoriti in strainatate si faceti cercetarile inainte de a programa o operatie.

 Surse:

https://www.thesun.co.uk/news/8682871/horrific-hair-transplants-gone-wrong-black-market-ops-warning/

https://www.unilad.co.uk/fashion/surgeons-release-graphic-images-warning-against-cheap-hair-transplants/

 

9 voturi, medie: 5,00 din 59 voturi, medie: 5,00 din 59 voturi, medie: 5,00 din 59 voturi, medie: 5,00 din 59 voturi, medie: 5,00 din 5 (9 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati, Utile.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează