Transplant de par Romania

3 motive importante pentru care sa-ti faci implantul de par in Romania!

Transplantul de par FUE este tehnica chirurgicala prin care se extrag individual foliculii de par dintr-o parte a scalpului, locul donator, si se implanteaza intr-o zona lipsita de par (locul destinatar). Foliculii de par din partea posterioara si partile laterale ale scalpului, imuni genetic la alopecie, sunt transplantati in partea din fata sau in zonele frontale ale scalpului pacientului.

Transplanturile de par mai sunt folosite, de asemenea, si pentru a restaura parul din barba, piept, gene sau sprancene.

In fiecare an, multe persoane calatoresc in tari precum Turcia pentru a se supune unei astfel de interventii, principalul motiv fiind costul, fara a lua insa in considerare faptul ca masurile sanitare de acolo sunt sarace si calificarile sunt usor de obtinut.

Majoritatea celor care au calatorit in alte tari pentru restaurarea parului, au facut acest lucru dupa ce au fost tentati de oferte speciale si costuri reduse ale procedurilor de transplant de par. Exista chiar si pachete care includ transport, cazare si operatie. Cu toate acestea, in multe cazuri, aceste proceduri nu sunt efectuate de catre medici profesionisti calificati si, prin urmare, complicatiile sunt foarte frecvente.

In general, singura misiune a clinicilor de implant de par cu preturi reduse este de a plasa parul si de a incasa banii, fara atentia necesara acordata pacientului, atat in faza de consultatie, cat si in timpul operatiei si dupa.

Mai jos vom explica de ce recomandam cu tarie ca o procedura de implant de par sa fie efectuata in Romania.

1. Analizele, consultatia si comunicarea cu personalul medical in limba materna!

Consultatie implant de parIn cazul unei interventii chirurgicale este intotdeauna nevoie de o consultatie preliminara in care pacientul este evaluat, pentru a se stabili un plan terapeutic personalizat.

Transplantul de par este un proces foarte complex care necesita criterii medicale adecvate pentru a determina detaliile viitorului implant de par.

Consultatia este un prilej pentru a adresa medicului toate intrebarile sau retinerile pe care cineva le are in legatura cu procedura. Este foarte important pentru un pacient sa aiba toate informatiile si sa se simta confortabil cu medicul si personalul medical inainte, pe timpul si dupa operatie.

2. Medici specializati in transplant de par FUE si personal calificat conform legislatiei severe din Uniunea Europeana!

EU Implant de parTocmai pentru ca este un proces foarte complex, un transplant de par trebuie efectuat de catre un medic specializat, despre a carui experienta si pregatire se gasesc informatii si recomandari.

In contextul evolutiei din fiecare arie, instruirea constanta, afilierea la organizatii si asociatii renumite sau participarea la diferite conferinte este un criteriu important pentru a alege un medic.

3. Evitati riscurile sau complicatiile post operatorii, fiind mai aproape de medic!

Imediat dupa operatie, se recomanda un regim alimentar si sunt interzise anumite activitati pentru a nu risca infectarea zonei. Astfel, este important ca operatia sa fie efectuata intr-un loc familiar si mai confortabil pentru pacient, pentru a putea respecta toate indicatiile medicului.

Totodata, ingrijirea postoperatorie a implantului de par presupune anumite consultatii pentru a fi evitate orice complicatii care pot aparea si pentru a se urmari evolutia procedurii. Inca un motiv pentru a fi mai aproape de medic!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (30 voturi, medie: 4,77 din 5)
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează