implant gene / sprancene baia mare romania

Clinica Cosmedica

0 comentarii | 4788 vizite | Lasă răspuns sau Comentează pe Facebook
17 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 5 (17 voturi, medie: 3,88 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Clinica Cosmedica
Str. G. Cosbuc nr. 52
Baia Mare, Romania
Tel/Fax: +40262.219.521
Email: office@cosmedica.ro
www.cosmedica.ro

Transplantul de gene poate fi efectuat doar de o echipa inalt calificata de chirurgi esteticieni si cu ajutorul unei tehnologii potrivite. Orice greseala nu doar ca impiedica cresterea noilor foliculi de par, dar poate afecta, de asemenea, genele existente.
In aceasta procedura, parul donor este reincadrat in linia naturala a genelor. Aceasta se poate face prin numeroase metode. Diametrul genelor prezente se masoara pentru a determina media densitatii firelor de par care trebuie utilizate. Daca nu exista gene, se foloseste ca reper densitatea normala de gene pentru a decide asupra zonei donoare pentru firele de par.

Parul de la nivelul scalpului poate fi recoltat fie printr-o tehnica numita “Tehnica Stereoscopica a Benzilor de Unitati Foliculare” (Stereoscopic Follicular Unit Stripping), fie prin tehnica Extractiei Unitatilor Foliculare. Recoltarea parului donor se realizeaza dupa efectuarea anesteziei locale. Dupa colectarea firelor de par, acestea sunt procesate sub microscop stereoscopic, pentru o crestere si directie controlata a fiecarui fir de par in parte.

Inainte de transplantare, se practica din nou anestezie locala, la nivelul liniei de implantare a genelor sau sprancenelor. La acest nivel se vor realiza microincizii, cu un instrument foarte fin. Ulterior se face implantarea individuala a firelor de par, printr-o tehnica microchirurgicala. Dupa ce vor creste din nou, genele vor arata perfect natural.

Mai multe informatii despre implantul de par pentru gene gasiti aici: http://www.cosmedica.ro/proceduri/chirurgia-estetica-a-fetei/transplant-de-gene/

Transplantul de sprancene dureaza aproximativ 2 ore.

Foliculii donatori sunt recoltati din scalp de catre chirurg. Cu pacientul usor sedat, se practica incizii mici la nivelul unghiului natural al sprancenei, si firele de par se grefeaza pe spranceana. In functie de rezultatele dorite, prin aceasta procedura se pot implanta sute de fire de par. Recuperarea tipica in implantul de sprancene nu depaseste o saptamana. In timpul recuperarii initiale, pot aparea exfolieri si cruste in apropierea zonei transplantate, urmate de o usoara decolorare a acesteia, de nuanta roz. Daca au fost utilizate suturi in zona donatoare, acestea vor fi indepartate dupa o saptamana. Parul nou transplantat va cadea, cel mai adesea dupa procedura, urmand ca firele de par sa creasca ulterior din foliculii implantati.

Mai multe informatii despre transplantul de par pentru sprancene gasiti aici: http://www.cosmedica.ro/proceduri/chirurgia-estetica-a-fetei/transplant-de-sprancene/

 

Vezi lista completa a clinicilor de implant de gene / spracene.

17 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 517 voturi, medie: 3,88 din 5 (17 voturi, medie: 3,88 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Etichete: ,

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează