Implant par gene naturale | Implant sprancene

Transplantul de par pentru gene si sprancene

Consultatie implant gene/sprancene!

Transplantul de par pentru gene / sprancene a devenit o procedura sigura, care poate imbunatati intr-un mod vizibil si permanent aspectul persoanelor, facand pentru ochii acestora ceea ce fac, de exemplu, implanturile mamare pentru conturul corporal si feminitate.

Transplant / implant de par metoda FUEDe unde se extrage parul folosit pentru refacerea genelor si sprancenelor?

Parul folosit in implantul de gene si sprancene se extrage cel mai adesea prin metoda FUE (Extractia Unitatilor Foliculare) din scalpul pacientului. Recoltarea parului din zona donatoare se realizeaza de catre medicul specialist dupa efectuarea unei anestezii locale, astfel incat pacientul nu va simti nicio durere in timpul extractiei grefelor de par.

Transplantul de par pentru restaurarea sprancenelor

Implant de sprancene | Transplant de par pentru sprancene Pentru restaurarea sprancenelor este necesara, in medie, transplantarea a circa 100 – 150 grefe (grafturi) de par / spranceana / sesiune, in functie de suprafata zonei care trebuie refacuta. In functie de rezultatul dorit, in aceasta procedura se pot extrage si implanta pana la cateva sute de fire de par.

Foliculii recoltati de la pacient si implantati in zona care ne intereseaza, vor creste si vor produce sprancene noi, permanente, incepand in medie la circa 10 saptamani (cel mai devreme la circa sase saptamani) dupa operatie. Recuperarea normala in implantul de sprancene nu depaseste o saptamana. In faza initiala a recuperarii, pot aparea exfolieri si cruste in proximitatea zonei transplantate, si care pot fi urmate ulterior de o usoara decolorare a acesteia, de nuanta roz. In cele mai multe cazuri, parul nou transplantat va cadea (cel mai adesea dupa procedura de implantare) urmand ca sprancenele sa creasca ulterior din foliculii nou implantati.

Transplantul de par pentru restaurarea genelor

Implant gene naturale | Transplant de geneIn aceasta procedura, foliculii extrasi din zona donatoare sunt reincadrati in linia naturala a genelor. Aceasta operatie se poate realiza prin numeroase metode. Se masoara diametrul genelor prezente pentru a putea determina media densitatii firelor de par care trebuie folosita. Daca pacientul nu mai are deloc gene, se va folosi ca reper densitatea normala de gene.

Inainte de implantarea grefelor recoltate, se practica din nou anestezie locala, la nivelul liniei de implantare a genelor. Implantarea se va face ulterior printr-o tehnica microchirurgicala. Ca si in cazul sprancenelor, parul implantat pentru gene va cadea dupa procedura de implantare, urmand ca dupa ce vor creste din nou sa arate perfect natural.

Daca doriti, puteti sa solicitati o consultatie gratuita online pentru implantul de gene/sprancene.

Vezi lista clinicilor de transplant de par pentru gene si sprancene.

71 voturi, medie: 4,76 din 571 voturi, medie: 4,76 din 571 voturi, medie: 4,76 din 571 voturi, medie: 4,76 din 571 voturi, medie: 4,76 din 5 (71 voturi, medie: 4,76 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati și etichetat cu , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează