Rooney dupa al doilea implant - hair transplant

Wayne Rooney si-a facut al doilea transplant de par

Vedeta s-a afisat rasa in cap la un eveniment, dupa a doua operatie de transplant de par. Prima interventie i-a rezolvat problema liniei frontale, cea de a doua a fost una de indesire si umplere a zonei din spatele acesteia.

Cum arata Rooney dupa primul implant de par

Wayne Rooney dupa primul implant de par

Wayne Rooney dupa prima operatie de transplant de par – se poate observa o linie frontala foarte buna, insa in zona din spatele acesteia parul a continuat sa cada, o a doua interventie fiind inevitabila

wayne-rooney-before-second-hair-transplant

Aici, tot dupa primul transplant de par – se poate observa de asemenea o rarire clara a zonei din spatele liniei frontale


 

 

 

 

 

Cum arata Rooney dupa al doilea implant de par

wayne-rooney-after-second-hair-transplant

Rooney dupa al doilea implant

Rooney dupa al doilea implant - hair transplant

Rooney dupa al doilea implant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A doua interventie a durat circa 9 ore si a avut loc la o clinica privata din Londra, Harley Street Clinic. Se pare ca starul londonez avea deja in plan acest al doilea pas inca din 2011, ceea ce ni se pare mai mult decat normal. Evident ca tabloidele in cautare de senzational l-au ironizat in fel si chip dupa primul implant, nu pentru ca jurnalistii acestora n-ar fi aflat niciodaca de ‘planificarea’ pe termen mediu si lung a interventiilor in hair transplant, ci pentru ca acestea din astfel de stiri traiesc.

 
Oricum, pana acum a doua interventie pare o reusita. Sa vedem evolutia, cu siguranta starul londonez de abia asteapta sa ne surprinda cu o noua freza.

Ce parere aveti despre a al doilea transplant de par al acestuia?

35 voturi, medie: 4,54 din 535 voturi, medie: 4,54 din 535 voturi, medie: 4,54 din 535 voturi, medie: 4,54 din 535 voturi, medie: 4,54 din 5 (35 voturi, medie: 4,54 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

2 răspunsuri la Wayne Rooney si-a facut al doilea transplant de par

  1. Ion spune:

    La banii lui, poa’ sa-si faca si n transplanturi. Numai sa aiba par in zona donatoare.

    • vira vira spune:

      evident. oricum omu se vede ca si-a stabilit un program clar in privinta transplantului de par. acum ca toata media a a cautat sa-l ridiculizeze din dorinta de rating, asta nu face decat sa arate calitatea publicului caruia i se adreseaza aceasta: dornic de senzational si barfa… :( rooney oricum o sa aiba un rezultat foarte frumos. s-a tuns scurt pentru ca era varianta cea mai buna pentru un look ok. deocamdata… :)

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează