implant-de-par-facial-barba-romania

Barbatii au in vedere implanturi de par facial pentru un aspect masculin

Odata cu tendinta din ultimii ani de crestere a parului facial, pentru unii barbati cresterea unei barbi sau chiar a unui cioc este aproape imposibila.

Cresterea parului facial mai dificila decat obtinerea pachetelelor abdominale?

Daca sunteti in aceasta situatie, nu e nimic personal, deoarece uneori genele nu sunt inzestrate in acea zona.

Insa gratie dezvoltarii tehnicilor si inovarii in materie de implant de par, aceasta nu mai reprezinta o problema.

Barbatii moderni isi doresc ceva mai mult pentru a-si diferentia aspectul de ceilalti, iar barba sau ciocul  pot fi raspunsul in cazul celor care au aspiratii in acest sens. Aceasta, combinata cu popularitatea barbii la unii actori celebri precum Robert Downey Jr, Tom Hardy sau Ben Affleck, determina o renastere in ultima perioada a cresterii parului facial.

implant-de-par-facial-barba-romania

Cresterea parului facial ar putea fi, de asemenea, o parte a acceptarii crescande a faptului ca barbatii sunt acum mai vanitosi. Este larg acceptat faptul ca barbatii urmeaza proceduri si tratamente pentru a arata bine. Aceasta tendinta a crescut treptat in ultimii 10 ani, conform medicilor specializati in acest tip de procedura.

Pentru cei care nu au suficient par facial si nu pot avea o barba mai mare, speranta vine sub forma de implant de par facial.

Aceasta se intampla la barbati apartinand tuturor raselor, nu doar la barbatii chinezi – dezavantajati genetic in materie de par facial. De obicei, cei care apeleaza la aceste proceduri au varste cuprinse intre 30 si 50 de ani. Aceasta se poate datora faptului ca pierderea parului la barbati poate incepe inca de la varsta de 30 de ani si se accentueaza cu trecerea timpului. Barbatii de peste 50 de ani nu trebuie sa se ingrijoreze atat de mult sau, in astfel de cazuri, pierderea parului poate fi mult prea severa pentru a avea rezultate bune.

O alta categrie de persoane susceptibile sa recurga la transplant de par sunt pacienti care recurg si la schimbarea de sex, procedura in cazul lor nefiind diferita de procedura de rutina pentru implantul clasic de par facial.

Implantul de par facial: barba sau sprancene

Transplanturile de par facial nu difera de cele efectuate pe scalp. In primul rand, foliculii de par sanatosi sunt extrasi din partea din spate a capului, deoarece acestia sunt de obicei puternici si nu au receptori, ceea ce ii face mai putin vulnerabili la pierderea progresiva a parului care afecteaza pacientul. Parul extras este “prelucrat si conservat”, apoi implantat in zona planificata, cum ar fi barbia, maxilarul sau perciunii. Parul transplantat nu va fi respins deoarece este alcatuit din celule proprii pacientului. Cu toate acestea, deoarece zona barbiei este mai slab vascularizata decat scalpul, rata de supravietuire a foliculilor poate fi de 90 pana la 95%, dar variaza de la individ la individ.

Procedura dureaza de obicei intre cateva ore si jumatate de zi, in functie de suprafata. Pentru  mie de foliculi procedura dureaza de obicei aproximativ 4 ore, dar durata poate varia in functie de complexitatea cazului.

Pacientii cu transplant de par facial au de obicei nevoie de 500 pana la 3.000 de foliculi. Daca se utilizeaza mai mult de 3.000 de foliculi, pot fi necesare doua sesiuni. Transplanturile de par pe fata sunt in general menite sa consolideze un cioc necorespunzator sau o pilozitate redusa. De acolo, ciocul se poate conecta cu barbia, pometii sau perciunii.

Totul depinde de ceea ce doreste exact pacientul, densitatea parului facial, cat de mare este zona pe care acesta doreste sa o acopere. Exista, de asemenea, si aplicatii care pot simula pe o fotografie de-a pacientului parul facial.

Odata transplantati, foliculii au nevoie de aproximativ 2 saptamani pentru a se stabiliza si pentru a se inradacina. Alte lucruri de evitat in perioada post operatorie sunt fumatul, consumul de alcool, exercitiile fizice intense si expunerea prelungita la soare.

Avantajele transplantului de par facial

De la covorul rosu la showurile de moda, imaginea barbatilor care poata barba este des intalnita. Nu numai ca aceasta imagine masculina place mai mult femeilor, insa o barba poate face falcile slabe sa para mai puternice sau sa ascunda cicatricile rezultate in urma acneei.

 Sursa: https://cnalifestyle.channelnewsasia.com/style/how-to-grow-facial-hair-stubble-remedy-transplant-help-10830560

12 voturi, medie: 4,83 din 512 voturi, medie: 4,83 din 512 voturi, medie: 4,83 din 512 voturi, medie: 4,83 din 512 voturi, medie: 4,83 din 5 (12 voturi, medie: 4,83 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Metoda FUE, Noutati, Utile, Vedete.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează