Regulament

Regulamentul bunului simt

Acest forum s-a nascut din dorinta de a veni in intampinarea celor interesati de subiect cu informatii structurate, reale si mai ales necenzurate. Desi aparent banala, operatia de implant de par se dovedeste a fi mult mai pretentioasa si complicata decat ne-am imagina.

Acest forum nu lupta impotriva implantului de par, ci doreste doar sa aduca o perspectiva reala a ceea ce inseamna acesta, pentru ca cei care iau o decizie in acest sens sa fie cat mai informati si pregatiti pentru interventie.
Nu incurajam si nici nu descurajam implantul de par, ci doar informam!

1. Va rugam sa respectati topic-urile propuse si sa comentati la locul potrivit, in caz contrar mesajele nu vor fi afisate.

2. Nu vor fi acceptate mai multe conturi inscrise de la aceeasi adresa de IP. Aviz amatorilor!

3. Nu postati imagini care nu va apartin. TransplantImplantPar.ro NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA pentru materialele postate de utilizatorii forumului.

4. Termenii si conditiile de pe site, sunt parte integranta a acestui regulament, si prin crearea contului dvs. ati fost de acord cu acestia.

5. Pentru  reclamatii, propuneri de noi subiecte sau comentarii in afara topic-urilor deschise, va rugam sa folositi exclusiv formularul de contact.

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!

 

S-ar putea sa te intereseze si:

Comentariile nu sunt permise.