Răspuns la: Clinici implant par din Romania

Forumuri recuperare par » Forum transplant de par » Clinici implant par din Romania » Răspuns la: Clinici implant par din Romania

Autor Răspunsuri
stefaxxl # Adăugat în 4 iunie 2013 la 21:59
stefaxxl

Salut tuturor,

M-am hotarat sa impartasesc experienta mea in privinta transplantului de par abia acum dupa doua luni. M-am tot gandit daca e bine sau nu dar cred ca o sa ma simt mai bine daca  scriu si pe acest forum. Locuiesc in Spania de 14 ani si activez in domeniul wellness. De fapt sunt private trainer in timpul liber. Ca la tot omu cu varsta am pierdut ceva din podoaba, insa nu asa cum pierd toti adica pe laterale, dar cel mai mult pe mijlocul fruntii, si cum la noi in familie problema este ereditara, am inceput sa ma tot interesez pentru o clinica aici in Madrid, macar sa-mi zica ce e de facut. Fratemiu isi facuse deja la Amsterdam si daduse o caruta de bani. Cred ca cea mai renumita clinica de aici din Madrid este Clinica Medilor si toti prietenii mei de aici mi-au recomandat-o. Aici e cam ca in Romania, adica in Spania se face mult turism medical in special din Anglia.

Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa vada cum arata o clinica de transplanturi, sa stiti ca e un apartament de 2-3 camere. Mai luxos un pic dar nu va asteptati la spitale cu zeci de etaje. M-a consultat un medic spaniol Dr. Lorenzo. Zic oamenii de aici ca omu e cam cel mai tare din Madrid. In fine nu stiam foarte multe atunci dar mi s-a parut totusi ca nu a semanat cu un consult medical adica nu mi-a luat tensiune, analize sau vreo proba de fire de par. Cred ca a fost mai mult ceva de design si cam ce putea sa faca la problema mea. Oricum stia bine ce facea ca am stat vreo 30 de minute. Nu are rost sa va spun ce cost mi s-a propus pentru operatie dar era cu 5 cifre. Una peste alta vreau sa zic ca acolo era plin de consultatii dar sa stiti ca si aici lumea se uita destul de mult la bani mai ales de cand cu el crisis. Aici insa spaniolii merg doar la medici spanioli. Au mare incredere in ei. Aproape imi luasem gandul de la implant ca nu as fi investit 10mii de euro doar pentru par. Dupa o luna de la consult m-am intalnit cu un prieten de la sala care stia ca se fac mai nou implanturi si in Romania si asa am intrat pe forumuri sa vad ce se poate face. Ce sa zic, la prima vedere e o varza cu carne prin forumuri si chiar trebuie sa fii mega interesat ca sa poti intelege ceva. Uite asa am ajuns sa aflu ca de fapt la Bucuresti era o clinica nou infiintata unde opera aceeasi echipa care l-a operat si pe fratemiu in Olanda. In fine, idea e ca mi-am facut transplant in tara si la intoarcere in Madrid am mai fost odata pe la Medilor ca sa-i rog sa-si dea cu parerea. Jos palaria pentru dr. Lorenzo care a fost foarte sincer, ca putea sa zica orice. Efectiv m-a felicitat ca am un implant ca la carte si a chemat un alt doctor de acolo ca sa ma vada si el. Inca ma mai duc pe la el ca mi-a mai dat niste sfaturi foarte bune dupa.

Operatia din tara am facut-o la clinica doctorului Felix – Hair Implant, si m-a operat acelasi doctor care l-a operat si pe Razvan Ciobanu. Tehnica a fost ceva de genul FUE perfectionat si am avut vreo 2400 de grafturi. La fel mi-a zis si dr. Lorenzo la consultatie. Pun si niste poze si daca cineva vrea sa mearga la Medilor sa ma contacteze si il ajut.

Vaya con Dios muchachos!

Attachments:
 1. 2-saptamani

  2-saptamani.jpg

 2. o-luna

  o-luna.jpg

 3. 7zile-cu-dr.Felix_

  7zile-cu-dr.Felix_.jpg

 4. 7zile

  7zile.jpg

 5. 7dr

  7dr.jpg

 6. 7ds

  7ds.jpg

 7. 7df

  7df.jpg

 8. a-doua-zi

  a-doua-zi.jpg

 9. 7da

  7da.jpg

 10. imediatdupa

  imediatdupa.jpg