Răspuns la: Clinici implant par din Romania

Forumuri recuperare par » Forum transplant de par » Clinici implant par din Romania » Răspuns la: Clinici implant par din Romania

Autor Răspunsuri
ben # Adăugat în 21 august 2014 la 13:08

Salut Ben, fii putin mai darnic in informatii, ce fel de implant ai avut?din poze vad ca ti-ai acoperit doar jumate desi din poze mai era loc , despre bani ce ne poti spune?toate bune si succes Dar dupa implant parul parca este mai negru ca inainte

Deci, s-a implantat peste tot insa in a doua jumatate erau destul de multe fire care puteau fi salvate prin tratament. Si asa am si facut… l-am tratat. Insa in fata eram gol golut si nu aveam decat optiunea de a implanta foarte des.

Dupa tratament se schimba radical nuanta firelor de par. Cel din fata este chiar mai inchis deoarece e mai gros fiind de la spate. Pentru mine a fost o schimbare RADICALA. A trebuit sa imi schimb pasaportul. Chiar aveam probleme la vama.

Nu vreau sa divulg pretul insa va spun ca a fost mare si am obtinut ce imi doream. Sunt sigur ca daca dai putin primesti putin oriunde in lumea asta. Ma intalnesc cu oameni care si-au facut in alte parti si imediat ce m-au vazut s-au programat le D. Felix la un alt implant. Diferenta e mare.

Si sa nu uit… ca numar de grafturi, din ce imi aduc aminte a fost cca 3500 in doua zile si cu densitate 50-60/cm2.

Toate bune!