Răspuns la: Discutii pre si post operatie

Forumuri recuperare par » Forum transplant de par » Discutii pre si post operatie » Răspuns la: Discutii pre si post operatie

Autor Răspunsuri
dumy # Adăugat în 21 ianuarie 2015 la 17:49

stefaxxl wrote:
chico, atunci problema nu e la implantul anterior. problema e ca trebuie sa-ti faci alt implant, pentru ca alopecia ta a avansat intre timp. asta nu inteleg multi care vor transplant. daca iti repari acum zona frontala, s-ar putea ca mai tarziu sa trebuiasca sa intervii si in alte zone. trebuie sa fii constient de asta inca de la inceput si sa-ti asumi viitoarele eventuale interventii. eu asa am facut si de aia am un rezultat de puta madre. medic ii n-au nicio vina, ei nu pot sa puna par in zonele in care deja exista. si uneori, in acele zone apar deficiente dupa un timp si trebuie intervenit si acolo. e atat de simplu! suerte a todos!

Da, e perfect de bun simt ce spui.Nici nu am zis ca problema ar fi de la implant. Crestetul e mai rar la mine inca dinainte de implant, nu a scazut intre timp. Tocmai pentru a nu ma pripi, deocamdata o sa mai astept macar cativa ani sa vad cum evolueaza lucrurile, ca nu vreau sa folosesc tot disponibilul si sa raman dupa aia cu zone rare aiurea. Spuneam doar ca, momentan la 1 an jumate de la implant, unele fire din fata sunt pur si simplu prea “dure” sa le zic asa, practic si cand le las mai lungi sunt greu de aranjat si pieptanat ptr ca nu sunt “maleabile” deloc. E putin ciudat pentru ca ele, imediat dupa implant inainte de a cadea(vreo 2 saptamani) au crescut intai putin si nu erau asa sarmoase. Ba chiar tin minte ca doctorul mi-a si zis ca firele de la spate sunt cam subtiri ) si acu’ mutate in fata sunt super-groase, ar fi chiar ciudat sa ramana asa.

cristi, e devreme sa te pronunti. lasa parul sa creasca iar in crestet mai asteapta putin daca zici ca inca mai ai ceva par. de ce nu incerci sa dai in crestet cu minoxidil? este special creat pentru acea zona. si daca in timp continua sa cada, atunci iti mai faci un transplant ;)