Răspuns la: Discutii pre si post operatie

Forumuri recuperare par » Forum transplant de par » Discutii pre si post operatie » Răspuns la: Discutii pre si post operatie

Autor Răspunsuri
cristi2013 # Adăugat în 1 iunie 2015 la 10:20

Salut. Am un implant de par realizat acum 1 an si jumatate. A crescut bine, doar ca am o mica problema: firele implantate au culoarea si textura putin diferita fata de cele vechi existente in jur. Sunt si altii care s-au lovit de aceasta problema? Adica, initial pana pe la 1 an erau perfect, apoi au inceput sa se ingroase mai tare si sa se inchida putin la culoare. Nu e o diferenta care sa sara in ochi, insa e deranjant cand parul e tuns foarte scurt, de la o anumita lungime nu se mai observa.

Revin despre aceasta situatie. Intre timp firele acelea prea groase s-au mai “normalizat”, nu mai sunt chiar asa diferite fata de cele din jur. Precizez insa ca un an dupa implant am utilizat suplimente cu MSM si biotina care intr-adevar ingroasa parul, insa in cazul meu, ingrosa parul implantat exagerat de tare in raport cu firele vechi neimplantate din jur, pur si simplu aveam fire implantate care ziceai ca-s groase cat mina de creion!