Protectia datelor cu caracter personal

SANDU ADRIAN DUMITRU – Persoana Fizica Autorizata
Sediul: Ion Brezoianu 26-32 Ap.58 Sector 1 Bucuresti
CUI: RO21081326, Nr. Reg. Com.: F40/3034/23.11.2005

Banca: Banca Transilvania – Agentia Regina Elisabeta
Cont: RO54BTRLRONCRT0212295601

SANDU ADRIAN DUMITRU, persoana fizica autorizata cu sediul in Ion Brezoianu 26-32 Ap.58 Sector 1 Bucuresti avand numarul de inregsitrare in Registrul Comertului F40/3034/2005 si numar de inregistrare in scop de TVA , CUI Ro21081326 va invedereaza ca este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul [___]

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, mentinam ca societatea noastra are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra respective numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (clinicilor de transplant de par) privind situatia contului lor de pe www.transplantimplantpar.ro, participarea la schimbul de informatii pe forumuri, informarea utilizatorilor/clientilor (clinicilor) privind solicitarile dumneavoastra de consultanta.

De asemenea evaluarea de catre dumneavoastra ca utilizator si/sau client (clinica de transplant de par) a serviciilor oferite, precum si in vederea activitatilor comerciale, de promovare a serviciilor de marketing, de publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului si inclusive de livrare a produselor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau formularele de solicitare oferta/consultatii declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.transplantimplantpar.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul mentionat mai sus si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Operator, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Operator, a unor activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de dezvoltare, de cercetare, de piata, de statistica.

Mentionam expres ca aceste date personale pot fi transferate (cedate) de catre Operator afiliatilor precum si clientilor sai (clinicile stomatologice), dar nu vor fi transmise altei/altor entitati din strainatate.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de mai sus sau prin e-mail la contact@transplantimplantpar.ro va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Clientii iau la cunostinta ca Operatorul poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

S-ar putea sa te intereseze si:

Comentariile nu sunt permise.