implant-de-par-gica-popescu-vedete

Caru’ cu vedete – Implantul de par al lui Gica Popescu

Implant de par Gica Popescu

Noul look al lui Gica Popescu dupa transplantul de par

Desi in fata ziaristilor a negat ca si-ar fi facut un transplant de par, Gica Popescu a investit o suma frumusica in noua sa imagine. Si o vedeta ca el nu putea sa apeleze decat la specialisti din Dubai. Presa vehiculeaza o suma considerabila: 50.000 de euro pentru o imagine noua. Desi starul nu statea chiar atat de rau cu podoaba capilara nici inainte, totusi o indesire l-a intinerit cu ceva ani buni. Si trebuie sa recunoastem ca este o lucrare foarte reusita. Cel putin in pozele aparute in presa arata foarte bine. Mai mult ca sigur si-a facut un FUE, dar la densitatea obtinuta nu se stie niciodata. Popescu si-a etalat prima data noul look, undeva pe la jumatatea lui 2009. Atunci era tuns periuta si usor grizonat.Luat la intrebari de ziaristi, acesta nu a admis ca ar fi suferit o operatie pentru noul look, ci ca a facut un tratament de indesire al parului. Ma rog, nu stiu de ce trebuia sa se ascunda asa, orgoliile sunt mari in showbiz uneori.

Transplant de par Gica Popescu

Gica Popescu, inainte de operatia de implant de par

Daca ne uitam la pozele din tineretea “Baciului”, putem sa observam ca acesta statea foarte bine cu podoaba capilara, de unde putem trage concluzia ca densitatea foarte buna obtinuta dupa implant, se datoreaza unei zone donatoare pe masura.

Gica Popescu

Baciul, in tinerete – cat de bine statea Gica inainte :)

10 voturi, medie: 4,30 din 510 voturi, medie: 4,30 din 510 voturi, medie: 4,30 din 510 voturi, medie: 4,30 din 510 voturi, medie: 4,30 din 5 (10 voturi, medie: 4,30 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Caru’ cu vedete – Implantul de par al lui Gica Popescu

  1. je a spune:

    nu stiu ce scrie presa, da mie imi place lucrarea lui popescu. desi 50 de mii mi se pare o suma exagerata. nici rooney nu a dat atatia bani. da ma rog, el nu si-a facut grizonat :)

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează