implant-transplant-par-raoul

Implantul de par al lui Raoul

Dupa ce Mihai Traistariu si-a facut transplant de par, mai multe vedete autohtone s-au gandit ca nu le-ar strica o imbunatatire a imaginii, printre acestea numarandu-se si interpretul Raoul, care a decis sa-si faca un implant de par. Interventia a durat circa 7 ore si a avut loc la aceeasi clinica la care s-a operat Mihai Trastariu. Mai in gluma, mai in serios, decizia lui Raoul a fost intarita si de “glumitele” pe care le facea partenera sa de scena din ultimul timp, Mirabela Dauer, pe seama pierderii podoabei sale capilare. Dar mai bine sa vedem poze cu implantul artistului.

Raoul inainte de transplantul de par

Raoul inainte de transplantul de par

Raoul impreuna cu Mirabela Dauer, inainte de transplantul de par – se poate observa ca acestea era puternic afectat de calvitie in partea frontala

Transplantul de par al lui Raoul, in emisiunea lui Maruta de la ProTV

Raoul imediat dupa transplantul de par

raoul-dupa-transplantul-de-par

Solistul imediat dupa operatie, intr-o emisiune la Antena Stars. Sursa foto: Antena Stars

Ii uram mult succes artistului cu noul sau look!

Printre VIP-urile autohnone care si-au facut transplant de par se numara si designerul vestimentar Razvan Ciobanu, care a ales sa se opereze anul trecut in Romania, la Clinica DHI din Bucuresti.

Daca doresti sa afli cat te-ar costa un implant de par, te rugam sa completezi formularul de consultatie gratuita online.

23 voturi, medie: 3,13 din 523 voturi, medie: 3,13 din 523 voturi, medie: 3,13 din 523 voturi, medie: 3,13 din 523 voturi, medie: 3,13 din 5 (23 voturi, medie: 3,13 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează