Implant Par Mihai Traistariu | Transplant de par

Cum arata implantul de par al lui Mihai Traistariu la peste 4 luni de la transplant

Iata ca a inceput sa ‘rasara’ si parul lui Mihai. La peste 4 luni de la operatie, vedeta a publicat poze cu rezultatul obtinut pana acum. De altfel evolutia lui Mihai poate fi cu usurinta observata in pozele pe care acesta le publica destul de frecvent pe pagina sa de Facebook. Multumim Mihai!

Poze cu implantul de par al lui Mihai Traistariu la peste 4 luni de la operatie

transplant de par mihai traistariu

Sursa: Facebook

In poza alaturata se poate vedea o imbunatatire a densitatii in zona frontala, insa asa cum a declarat artistul (si cum ne asteptam si noi)  zona din crestetul capului (vertexul) nu a putut fi acoperita suficient, avand in vedere ca s-au folosit circa 3000 de grefe pentru intregul transplant. De altfel artistul a recunoscut ca in timp ce din fata se va vedea bine, de sus sau din spate se va observa o portiune cheala de forma unui cerc cu diametrul de circa 8 cm. Tot artistul a declarat ca ar avea ceva idei pentru remedierea acestei situatii, insa nu stie cum sa le puna in practica fara a-i supara pe doctorii din Turcia care i-au facut transplantul de par. La un moment dat Dr. Felix Popescu din Bucuresti (specialist in hair implant la serviciile caruia au apelat mai multe vedete autohtone) s-a oferit sa-l ajute pe artist, starnind o adevarata furtuna in jurul subiectului. Se gandeste oare Mihai sa apeleze la serviciile unei alte clinici de transplant de par? Deocamdata nu avem niciun fel de informatii in acest sens…

In orice caz, un transplant de par poate fi considerat reusit abia dupa 12 luni de la operatie. Firele de par pot continua sa creasca sau sa cada in tot acest timp. Iar interventiile succesive pentru implantul de par prin metoda FUE se pot face cel mai devreme dupa 6 luni de la ultima operatie, pentru a permite zonei donatoare sa se refaca complet.

Mihai la un eveniment public

mihai traistariu poze implant par

Sursa: Facebook

Artistul arata foarte bine, o mica indesire a golfuletelor din zona frontala (si eventual a intregii zone frontale) nu strica niciodata.

Chiar daca opinia publica critica asa-zisa obsesie a artistului pentru podoaba capilara, noi il sustinem pe Mihai si consideram ca atat timp cat o persoana poate face ceva pentru a-si imbunatati imaginea si increderea in sine, trebuie sa mearga tot inainte.

Mult succes Mihai!

34 voturi, medie: 4,24 din 534 voturi, medie: 4,24 din 534 voturi, medie: 4,24 din 534 voturi, medie: 4,24 din 534 voturi, medie: 4,24 din 5 (34 voturi, medie: 4,24 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează