implant-de-par-andrei-pavel

Andrei Pavel, antrenorul Simonei Halep, si-a facut implant de par!

Dupa Adrian Ungur, un alt mare tenismen, Andrei Pavel, apeleaza cu incredere la transplantul de par! La 44 de ani, acesta a decis ca are nevoie de mici imbunatatiri de tip „estetic”, dupa ce a vazut rezultatul implantului de par al bunului sau prieten, Adrian Ungur, realizat la clinica Dr. Felix Hair Implant din Bucuresti.

„E vorba de increderea in tine, ca barbat, mi se pare un lucru important sa ai parul tau. Ce m-a motivat pe mine foarte mult – am vazut un progres si la unul dintre jucatorii de tenis si prieten de-al meu, Adrian Ungur, care a facut pasul asta acum un an sau chiar doi. Mi-a placut foarte mult cum a iesit, de la el am si telefonul de la clinica.”, a declarat Andrei Pavel.

Andrei Pavel spune ca a apelat la acest tip de interventie cu ajutorul unei tehnici noi, care nu mai presupune taierea parului inainte de operatie.

implant de par andrei pavel

Mult succes, Andrei Pavel! Pe toate planurile! :)

Sursa: www.wowbiz.ro

17 voturi, medie: 4,76 din 517 voturi, medie: 4,76 din 517 voturi, medie: 4,76 din 517 voturi, medie: 4,76 din 517 voturi, medie: 4,76 din 5 (17 voturi, medie: 4,76 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Implant par vedete.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează