implant de par mihai nae

Cel mai popular dresor al momentului, Mihai Nae, si-a facut transplant de par!

Mihai Nae, cel care se ocupa de patrupedele multor vedete de la noi, este cel mai popular dresor al momentului si pregateste de zor un comeback muzical. Acesta a prestat circa 12 ani ca solist vocal in trupa Factor si a declarat ca unul dintre cele mai fericite momente din viata lui a fost prima aparitie in fata publicului pentru a promova „Cold day”, prima piesa compusa de el si claparul sau de pe atunci – Mircea Elisei.

implant de par mihai nae

Pentru ca stie cat de importanta este imaginea pentru un artist, Mihai lucreaza de zor la schimbarea look-ului – antrenamente obositoare la sala (a reusit sa slabeasca in cateva luni 20 de kg!) si implant de par realizat in urma cu cateva zile la cel mai bun specialist din Romania – dr. Felix Popescu, cel care s-a ocupat cu succes si de Andrei Duban, Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu sau Dinu Maxer. „Interventia a durat doua zile, a cate opt ore pe zi, fiind necesare circa 7000 de grefede par. Rezultatele au inceput sa apara inca din prima zi de dupa operatie, dar cu adevarat se vor vedea in aproximativ 6  luni. Vorbim despre o interventie dificila, deoarece parul sau era ars.”, a declarat dr. Felix Popescu de la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Avand doua albume la activ, produse in studioul amenajat in propria lui casa, cu zeci de concerte in cluburile din Bucuresti, dar mai ales cu un dor nebun de a canta, Mihai Nae se angajeaza sa fie cel mai bun cantaret-dresor: “Traiesc pentru performanta si nu voi avea liniste pana nu voi ajunge si pe plan muzical acolo unde am ajuns ca dresor – printre cei mai buni. De aceea lucrez sarguincios de luni bune in studio, am reluat lectiile de canto si incerc sa-mi imbunatatesc aspectul per-ansamblu”, a declarat dresorul.

Mult succes Mihai Nae, atat cu implantul de par, cat si pe plan muzical!

Sursa: https://www.ele.ro

7 voturi, medie: 5,00 din 57 voturi, medie: 5,00 din 57 voturi, medie: 5,00 din 57 voturi, medie: 5,00 din 57 voturi, medie: 5,00 din 5 (7 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Implant par vedete.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează