implant de par turcia

Tabloidul TheSun.co.uk avertizeaza asupra implanturilor de par low-cost in India, Turcia sau Thailanda!

Prestigiosul tabloid The Sun, din Marea Britanie, avertizeaza asupra implanturilor de par low-cost in India, Turcia sau Thailanda! TheSun.co.uk relateaza intr-un articol intitulat “HAIR MARE” (in traducere libera, transplanturi de par de cosmar), povestile infioratoare a catorva pacienti care au ajuns pe mana “chirurgilor cowboy”, asa cum sunt porecliti asa-zisii ‘chirurgi-tehnicieni’ care efectueaza operatii de transplant de par in ‘clinici’ low-cost din tarile de mai sus.

Tariq Khusroo a făcut titluri în mass-media din India, după ce a avut o intervenție chirurgicală de transplant de păr la chirurgi-cowboy.

“Mi s-au umflat capul și ochii. Noaptea, nu am putut să mă mișc, să mănânc sau chiar să respir în mod corespunzător “, a spus Tariq. Acesta a fost dus de urgenta la spital unde a supravietuit, din fericire, infectiei, dar ochiul lui drept din pacate nu a mai putut fi salvat si a trebuit sa fie scos.

 

Un veteran actor pakistanez a rămas cu o infecție pe scalpul său!

Cu scalpul infectat după un transplant de păr de cosmar, actorul pakistanez Syed Sajid Hasan avertizează împotriva pericolelor severe într-un post video, care poate fi vizionat in articolul The Sun.

Graham Ryder a fost prezentat la o emisiune TV in care a încercat să inverseze efectele transplantului de păr eșuat. Sursa: Channel5

Acesta a ramas cu 50 de urme de ‘dinti’ pe cap, in urma unui transplant de par nereusit. Sursa: Channel 5

Alte cazuri sun prezentate in ziarul online aici.

Tabloidul subliniaza ca in timp ce un transplant de par costa intre 6.000 si 12.000 de lire in Marea Britanie, ceea ce il face foarte putin accesibil oamenilor de rand, foarte multi barbati cauta sa-si rezolve problemele podoabei capilare in afara tarii, la preturi de chilipir. Acesta avertizeaza care pot fi urmarile in astfel de cazuri.

Sursa: TheSun.co.uk

6 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 56 voturi, medie: 4,83 din 5 (6 voturi, medie: 4,83 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează