implant de par fizionomie

Criminal “chel” pe fuga timp de 3 ani, prins de politisti facand transplant de par pentru un nou aspect!

O publicatie din India (hindustantimes.com) relateaza despre prinderea de catre politia locala a unui criminial care se ascundea de 3 ani, dupa ce a fost condamnat.

transplant de par poze | rezultat implant de par fue

Pasii realizati in transplantul de par – extractia si implantarea. Poza de final arata cat de schimbata poate fi imaginea unei persoane dupa un implant de par.

Se presupune ca Mohit Wadhwa, 30 de ani, a facut un transplant de par, si-ar fi ras chiar si mustata si si-a luat numele fals “Ankit” in efortul de a-si ascunde identitatea. Dar un pont primit de politie, a dezvaluit locul in care se afla acesta la aproape trei ani dupa ce a fusese condamnat in ianuarie 2016.

La doua saptamani dupa ce a beneficiat de un transplant de par care l-a ajutat sa-si schimbe aspectul, un ucigas condamnat, pe fuga in ultimii trei ani, a fost arestat in Delhi, conform declaratiilor politiei locale.

Un reprezentant al politiei a declarat ca Wadhwa a fost inconjurat, a incercat sa traga in politisti, dar a fost prins inainte sa faca vreo victima sau sa produca vreun prejudiciu.

“Wadhwa a vizitat in 20 noiembrie Chandigarh (oras in nordul Indiei) unde a facut transplantul de par, platind 80.000 rupii. Incurajat de cresterea parului, Wadhwa si-a ras de curand mustata cu speranta de a adopta un look complet nou care sa il ajute”, a spus un alt investigator.

Wadhwa a impuscat si ucis un “criminal” in orasul sau natal in august 2006. Criminalul l-a atacat cu o sabie pe tatal lui Wadhwa in timpul unei dispute. Mai tarziu, Wadhwa a razbunat atacul asupra tatalui sau impuscandu-l pe criminal si aruncandu-i corpul intr-un canal. Wadhwa a fost arestat si condamnat de un tribunal districtual in 2008, iar recursul impotriva condamnarii sale a fost respins de catre Curtea Suprema. Politia a spus ca a cerut eliberarea in ianuarie 2016, dar nu s-a intors niciodata in inchisoare.

Wadhwa a trait in diferite parti ale statelor Punjab si Delhi in timpul fugii sale. Pentru un timp, s-a sustinut lucrand la un call center unde a inselat oameni dand detalii ale cardurilor de credit si de debit, a spus un anchetator. “Dar a renuntat la acea slujba si a planificat un jaf. A inchiriat un apartament in Dwarka Morh si a obtinut un pistol”, a spus ofiterul.

Sursa: https://www.hindustantimes.com

 

 

 

12 voturi, medie: 5,00 din 512 voturi, medie: 5,00 din 512 voturi, medie: 5,00 din 512 voturi, medie: 5,00 din 512 voturi, medie: 5,00 din 5 (12 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează