implant de par nereusit

ATENTIE la alegerea clinicii de transplant par! Se intampla si in Canada!

implant-transplant-par-nereusitAutoritatile dintr-o provincie din Canada ii indeamna pe clientii unei clinici de transplant de par sa solicite asistenta medicala, dupa ce au apelat la serviciile acesteia.

O stire aparuta saptamana aceasta intr-o publicatie canadiana atrage atentia asupra unor practici care pun in pericol sanatatea pacientilor unei clinici de transplant de par. Autoritatile abilitate ii incurajeaza pe cei care au beneficiat de transplant de par sa faca niste investigatii in urma unor nereguli descoperite.

implant de par nereusitIata, deci, de ce este important ca atunci cand apelam la servicii medicale trebuie sa ne asiguram ca se respecta procedurile de siguranta ale pacientilor.  Un control al departamentului regional de sanatate la o clinica de transplant de par din regiunea Windsor-Essex (Canada) releva o incalcare a politicilor de siguranta si a controlului infectiilor, ceea ce ii determina sa indemne persoanele care s-au tratat in respectiva clinica sa solicite anumite investigatii.

Departamentul de sanatate din Windsor-Essex a declarat ca pacientii clinicii Guaranteed Hair Transplant Clinic din perioada aprilie 2017 – noiembrie 2018 ar trebui sa consulte un doctor. Analizele medicale ar trebui sa includa teste de sange pentru hepatita B, C si HIV.

“Aceasta masura de precautie a fost emisa in urma unui raport si a unei investigatii din luna noiembrie la unitatea respectiva asupra unei incalcari a practicilor si controlului infectiilor”, a declarat unitatea de sanatate intr-un comunicat, citat de www.windsorstar.com.

Clinica s-a inchis de atunci, a declarat divizia de sanatate, astfel incat nu mai exista o amenintare la adresa sigurantei publice.

Datorita practicilor neadecvate de documentare la unitate si a imposibilitatii de a discuta direct cu cei care detin afacerea, divizia de sanatate cere pacientilor sa se autoidentifice si sa solicite ajutor medical.

Pentru mai multe informatii, fostii pacienti ai clinicii in discutie sunt rugati sa viziteze site-ul web al unitatii sau sa apeleze la departamentul de sanatate a mediului.

Sursa: https://windsorstar.com/news/local-news/health-unit-urges-customers-of-hair-transplant-clinic-to-seek-medical-attention

 

13 voturi, medie: 5,00 din 513 voturi, medie: 5,00 din 513 voturi, medie: 5,00 din 513 voturi, medie: 5,00 din 513 voturi, medie: 5,00 din 5 (13 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează