falsi-chirurgi-transplant-de-par arestati

ISHRS avertizeaza! Falsi chirurgi de transplant de par au fost arestati si risca pana la 5 ani de inchisoare!

falsi-chirurgi-transplant-de-par arestatiISHRS – International Society of Hair Restoration Surgery (Societatea Internationala de Transplant de Par cu sediul in Geneva) a avertizat printr-un comunicat faptul ca in ultimii ani au aparut din ce in ce mai multi “Non – Doctori” falsi chirurgi in materie de transplant de par. Unii dintre acestia au fost demascati si arestati, riscand pana la 5 ani de inchisoare. Cateva cazuri s-au strecurat printre clinicile de transplant de par din Turcia (a se vedea presa turca din ianuarie 2017: http://www.sabah.com.tr/yasam/2017/01/24/merdiven-alti-ekime-5-yil sau http://www.haberturk.com/saglik/haber/1295382-kacak-sac-ekimine-5-yil-hapis-talebi).

ISHRS recomanda tuturor acelora care doresc sa apeleze la un transplant de par pentru imbunatatirea imaginii, sa se informeze foarte bine inainte de a apela la serviciile unei clinici de implant de par.

Sursa: www.ishrs.org

 

 

21 voturi, medie: 4,95 din 521 voturi, medie: 4,95 din 521 voturi, medie: 4,95 din 521 voturi, medie: 4,95 din 521 voturi, medie: 4,95 din 5 (21 voturi, medie: 4,95 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează