Implant par video | Imagini operatie transplant de par | Poze

Video implant par – Imagini din timpul unei operatii de transplant de par prin metoda FUE

Mai jos puteti viziona inregistrarea video a unei operatii de transplant de par cap-coada, efectuata prin metoda clasica FUE: extractia unitatilor foliculare, numararea si implantarea propriu-zisa a grafturilor.

Avantaje tehnica FUE:
- nu raman cicatrici
- recuperare mai rapida

Dezavantaje FUE:
- mai scump decat STRIP
- cu STRIP se pot obtine densitati mult mai mari, insa cu sacrificarea estetica in cazul in care va tundeti scurt (se pot vedea inciziile efectuate pentru extragerea zonei donatoare)

Video operatie implant de par prin metoda FUE (extractia si implantarea grafturilor)

Acum, o sa va povestesc si despre tehnica DHI, care presupune efectuarea gaurilor si implantarea grafturilor efectuate simultan. Tehnica DHI (Direct Hair Implant) foloseste un implanter patentant de cei de la DHI, care permite implantare directa a grafturilor (mai simplu, e ca un fel de capsator). Aceasta tehnica permite implantarea grafturilor sub un unghi precis, fapt care ajuta medicul sa dea o imagine cat mai naturala firelor nou implantate.

Video transplant par prin tehnica DHI – cu DHI implanter

Observati cum instrumentul respectiv ii permite doctorului sa implanteze grafturile sub unghiul dorit, urmarind practic linia naturala a firelor deja existente.

12 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 512 voturi, medie: 4,58 din 5 (12 voturi, medie: 4,58 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Metoda FUE și etichetat cu , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Video implant par – Imagini din timpul unei operatii de transplant de par prin metoda FUE

  1. samadi spune:

    foarte interesanta aceasta tehnica dr felix (fue perfectionat). nu stiu cum introduc ei grefa in acel instrument. e inedit pentru ca se elimina etapa efectuarii gaurilor pentru implantarea ulterioara a parului. cu cat sunt mai putin manipulate grefele, cu atat mai bine pentru reusita operatiei.

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează