implant par Steve Carell hair transplant

5 Staruri Americane suspectate ca si-au facut Transplant de Par

implant par Steve Carell hair transplant

Steve Carell

Carell a pasit spre faima dupa performantele sale ca Evan Baxter alaturi de Jim Carrey in Bruce Almighty (2003) si ca Unchiul Arthur alaturi de Nicole Kidman si Will Farel in Bewitched (2005). El a fost co-scenaristul filmului The 40 Year Old Virgin (2005),care a fost ales ca unul dintre cele mai bune filme ale lui 2006 de Institutul American de Film. In acelasi timp, a aparut in succesul “Little Miss Sunshine” (2006). In 2007, Carell isi reia rolul ca Evan Baxter, un politician caruia Dumnezeu ii cere sa construiasca o arca gigantica in “Evan Almighty” (2007), al doilea film din franciza “Bruce Almighty”. In 2008 el se reuneste cu Jim Carrey in animatia de mare succes Horton Hears a Who! (2008), apoi interpreteaza rolul Agentului Maxwell Smart in comedia populara Get Smart (2008).

implant par Ben Affleck hair transplant

Ben Affleck hair transplant

Ben Affleck nu cred ca mai are nevoie de prezentari. Totusi, considerat mai ales la începuturile carierei doar o figură frumoasă a Hollywood-ului, Affleck a reuşit să se impună mai ales prin rolurile sale din pelicule controversate şi stranii precum Dogmă său prin Good Will Hunting, capodoperă care i-a adus şi un Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, scris în colaborare cu bunul său prieten Matt Damon.
Affleck incepuse sa cheleasca groaznic, mai ales in vertex, iata-l afisandu-si in toata splendoarea podoaba capilara.

implant par John Travolta hair transplant

John Travolta hair transplant


John Travolta este un mega-star hollywoodian, asa incat cuvintele sunt de prisos. Oricum, asta nu-l fereste de alopecie. Se spune ca la randul sau si-a facut un implant de par de toata frumusetea.

implant par Jeremy Piven hair transplant

Jeremy Piven hair transplant


Primul rol important pe care a reusit sa-l obtina Piven a fost in productia HBO intitulata The Larry Sanders Show, unde il interpreta pe Jerry. De asemenea suspectat ca si-ar fi facut un transplant de par.

implant par Ted Danson hair transplant

Ted Danson hair transplant


Vi-l mai amintiti pe Ted Danson din “Saving privat Ryan”? Nu prea mai avea par in cap, si… iata-l!

Credeti ca zvonurile sunt adevarate? Si-a facut vreuna dintre celebritatile de mai sus implan de par?

8 voturi, medie: 4,88 din 58 voturi, medie: 4,88 din 58 voturi, medie: 4,88 din 58 voturi, medie: 4,88 din 58 voturi, medie: 4,88 din 5 (8 voturi, medie: 4,88 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la 5 Staruri Americane suspectate ca si-au facut Transplant de Par

  1. tudor spune:

    nu stiu daca ben affleck si-a pus ceva, da lui steve carell ii sta al naibii de bine. acum, ma rog, la ce bani au astia…

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează