dr-felix-hair-implant-transplant-par-catalin-botezatu

Catalin Botezatu isi face transplant de par? Designerul este noua imagine a clinicii Dr. Felix Hair Implant!

Designerul Catalin Botezatu a devenit imaginea noii clinici de implant de par Dr. Felix Hair Implant, lansata recent intr-o vila cocheta dintr-un cartier de lux din capitala. La eveniment au participat mai multe vedete care de-a lungului timpului au apelat la serviciile deja binecunoscutului doctor Felix Popescu, printre care Mihai Traistariu, Razvan Ciobanu, Rodion Camataru, Dinu Maxer, Andrei Duban, Cornel Pasat, Costin Craioveanu etc.

Catalin Botezatu si Dr. Felix Popescu la emisiunea Rai da’ buni de la AntenaStars

Sursa: antenastars.ro

In cadrul emisiunii s-a facut dezvaluirea ca solistul Gabriel Cotabita, aflat momentan intr-o situatie foarte dificila in spital, a fost una dintre primele vedete care au apelat la serviciile doctorului Popescu. Pe aceasta cale ii uram lui Gabriel Cotabita sa fie puternic, sa lupte si sa revina printre noi cat mai curand, pentru ca mai are multe de realizat si un public care este alaturi de el si ii tine pumnii in acest moment de rascruce din viata sa.

Surpriza serii putem spune ca este fosta glorie a fotbalului romanesc, Rodion Camataru, care si-a etalat rezultatul spectaculos al transplantului de par realizat anul trecut in cadrul aceleasi clinici.

implant-par-rodion-camataru-dr-felix-hair-implant

Rodion Camataru si Dr. Felix Popescu

Noua clinica Dr. Felix Hair Implant va avea si o sectiune de medicina ortomolecutara, care previne si intarzie vizibil semnele de imbatranire. Aceasta va functiona sub girul Dr. Egor Egorov, care a inventat si brevetat un aparat despre care a vorbit in exclusivitate la evenimentul de lansare.

17 voturi, medie: 5,00 din 517 voturi, medie: 5,00 din 517 voturi, medie: 5,00 din 517 voturi, medie: 5,00 din 517 voturi, medie: 5,00 din 5 (17 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează