Mihai Trastariu vs Time Machine

Tornero, tornero, i miei capelli ritrovero! Mihai Traistariu a descoperit masina timpului?

Mihai Trastariu, una din cele mai carismatice vedete autohtone, face azi ultimul pas pentru a se reintalni cu podoaba sa capilara din adolescenta, dupa cum a declarat in pagina sa oficiala de pe Facebook. Cel care l-a ajutat pe Mihai Traistariu sa paseasca in masina timpului este nimeni altul decat deja binecunoscutul doctor Felix Popescu, medicul care a facut fericite multe “capete” valoroase din tara si strainatate, motiv pentru care unii dintre pacientii sai l-au poreclit “time machine” – omul care te duce inapoi in timp, in urma cu 10, 15 sau chiar 20 de ani!

Mihai Trastariu vs Time Machine

Mihai Trastariu, in forma de zile mari

Maine dimineață, la 9.00 sunt programat la un nou implant de par, la clinica dr. Felix Popescu din București. Azi e chiar ziua de naștere a celebrului doctor, asa ca ii transmit un călduros și public … LA MULTI ANI ! P. S. : Pentru neștiutori … Îmi fac un nou implant, NU pentru ca n-ar fi prins cel vechi … ci pentru ca am lăsat o porțiune goala, neacoperita. Vertexul ! La implantul din ianuarie 2015 mi-am coborât linia frunții cu 1 cm.

 

 

Calatoria sa in timp alaturi de “time machine”  a inceput in ianuarie 2015, cand Mihai s-a reintalnit linia sa frontala de acum zece ani. Ii uram mult succes lui Mihai!

 

Formular Consultatii Gratuite Online Transplant de par!

18 voturi, medie: 4,72 din 518 voturi, medie: 4,72 din 518 voturi, medie: 4,72 din 518 voturi, medie: 4,72 din 518 voturi, medie: 4,72 din 5 (18 voturi, medie: 4,72 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează