ARTAS Hair Transplant de par

Proceduri automatizate in transplantul de par: ARTAS, NeoGraft si Accugraft

neograft hair transplant de par

Neograft Hair Transplant Machine

NeoGraft si Accugraft Hair Transplant

Aceste proceduri au la baza instrumente automatizate, care folosesc presiunea pneumatica pentru a extrage foliculii de par, utilizand un punch rotativ motorizat pentru a extrage graft-urile cu grija si fara durere din scalpul pacientului. Grefele extrase sunt pastrate de un specialist in transplant de par intr-un container cu solutie salina sterila, pentru a fi mentinute umede si sanatoase pana la implantarea acestora in zonele cu deficit de par.

Procedurile sunt recomandate persoanelor care doresc sa poarte parul foarte scurt dupa interventie, intrucat se produc cicatrici minime, greu detectabile de ochiul uman.

 

 

 

 

ARTAS Hair Transplant de par

ARTAS Hair Transplant Machine – Sistem robotizat pentru extragerea foliculilor de par

ARTAS Hair Transplant

Aceasta tehnologie este aprobata de FDA-ul din SUA si combina un computer, tehnologie de imagistica, un brat robotic si alte tehnologii pentru restaurarea capilara. Acest sistem identifica si extrage in mod automat foliculii de par, utilizand un mic punch dermatologic. Dupa ce grefele sunt extrase, acesta sunt implantate manual de catre un specialist in zonele in care se doreste restaurarea capilara. Prin procedura ARTAS se pot extrage in jur de 750-1000 de grefe de par pe ora, ceea ce in mod normal nu ar putea face manual in specialist in transplant de par. Se adreseaza in special barbatilor care sufera de alopecie androgenetica.

Procedurile robotizate sunt mult mai costisitoare decat extractia clasica manuala prin metoda FUE (care este la fel de sigura daca apelati la un specialist cu experienta, diferenta facand-o doar numarul de grafturi care pot fi extrase, spre exemplu, intr-o ora). De remarcat faptul ca in cazul procedurilor de mai sus implantarea se face tot manual, prin urmare, oamenii de stiinta nu pot lasa inca la indemana robotilor un aspect atat de important precum ”naturaletea”. Niciun robot nu ar putea sa decida mai bine decat un specialist cu multe transplanturi de par la activ, atunci cand vine vorba despre naturaletea noului look obtinut in urma implantului de par.

17 voturi, medie: 4,47 din 517 voturi, medie: 4,47 din 517 voturi, medie: 4,47 din 517 voturi, medie: 4,47 din 517 voturi, medie: 4,47 din 5 (17 voturi, medie: 4,47 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

2 răspunsuri la Proceduri automatizate in transplantul de par: ARTAS, NeoGraft si Accugraft

  1. dreamer spune:

    nu se poate compara omul cu nicio masinarie. robotul poate face aceleasi operatiuni la infinit, fara sa oboseasca, insa creierul uman poate prevede orice situatie si se adapteaza cel mai bine la ea. nu as merge pe mana robotilor niciodata. exista specialisti in transplant de par care extrag la fel de multe grafturi precum masinariile astea. stiu cel putin unul care poate extrage chiar si 900 de grefe pe ora! ;)

  2. Ion spune:

    Care este totusi rata de succes a extractiei cu acesti roboti? E mai mare decat in cazul extractiei manuale? Din cate am auzit raspunsul ar fi negativ.

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează