calum-best-after-hair-transplant-de-par

Transplantul de par al celui mai sexy model masculin – Calum Best

sexiest-man-alive-calum-best-glamour

Sexiest man alive by Glamour Magazine – Calum Best

Modelul masculin in varsta de 33 ani, Calum Best, a fost votat recent de catre revista Glamour (in numarul care va aparea in octombrie 2014) ca fiind cel mai sexy model masculin in viata (“the Sexiest Model Alive” ).

Nu este un secret faptul ca meritul se datoreaza si unui transplant de par, dezvaluit presei de catre manechin in urma cu 2 ani.

In afara faptului ca este fiul legendei de la Manchester United, George Best, Calum Best este de asemenea un actor de succes si prezentator TV.

Problemele de alopecie l-au chinuit de Calum Best inca de la varsta de 20 ani, situatia agravandu-se pe la 23 de ani, cand se putea observa clar ca a inceput sa cheleasca, datorat mai ales faptului ca modelul folosea tot felul de solutii pentru par, lucru care a accelerat caderea acestuia. Asa incat pe la 30 de ani, manechinul s-a vazut nevoit sa apeleze la un transplant de par si iata-l astazi fiind votat ca cel mai sexy manechin masculin in viata.

Manechinul a declarat intr-un interviu: ‘You drop your head to look at your phone and you are thinking all the time: “Are they looking at my bald spot?”‘  adica, te apleci sa te uiti pe telefon si te gandesti tot timpul daca cineva sa uita la chelia ta. Se pare ca vedeta era destul de chinuita de aceasta problema de imagine, asa incat a luat atitudine si a cautat o clinica de transplant de par.

Dar sa vedem cateva imagini cu manechinul inainte de transplantul de par

calum-best-before-hair inainte de transplantu de parcalum-best-before-hair-transplant de parcalum-best-before-hair-transplant-de-par

 

 

 

 

 

 

 

Si… vedeta dupa transplantul de par

calum-best-after-hair-transplant-de-par

 

Implantul realizat pentru noul sau look, l-a costat pe manechin 8.000 de lire sterline, operatia avand loc la o clinica de transplant de par din Manchester. Modelului i s-au transplantat circa 1850 de fire de par din spate in fata, pentru refacerea zonei frontale.

15 voturi, medie: 4,47 din 515 voturi, medie: 4,47 din 515 voturi, medie: 4,47 din 515 voturi, medie: 4,47 din 515 voturi, medie: 4,47 din 5 (15 voturi, medie: 4,47 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează