hair-transplant-cricket-players

Dupa fotbalisti, moda transplantului de par i-a innebunit si pe jucatorii faimosi de cricket

Moda transplantului de par a jucatorilor de fotbal s-a raspandit repede si printre jucatorii de cricket (rom: Crichet). Cricket-ul este un sport de echipa foarte popular in Marea Britanie si in tarile Commonwealth-ului. Astazi Consiliul International al Cricketului are 104 state membre. Cricketul se joaca intre 2 echipe a cate 11 jucatori.
Mai jos puteti vizualiza zece faimosi jucatori de cricket care au apelat la un implant de par pentru a-si restaura podoaba capilara.

1. Shane Warne

Shane Warne hair transplant

2. Sourav Ganguly

3. Jacques Kallis

Jacques Kallis hair transplant

4. Virender Sehwag

Virender Sehwag hair transplant

5. Graham Gooch

Graham Gooch hair transplant

6. Gautam Gambhir

7. Doug Bollinger

Doug Bollinger hair transplant

8. Martin Crowe

Martin Crowe hair implant

9. Michael Vaughan

Michael Vaughan hair implant

10. Rana Naveed Hassan

Sursa foto: criclife.com

Pana la descoperirea medicamentului minune, care va scapa definitiv barbatii de chelie, fara efecte adverse, transplantul de par ramane singura optiune viabila de restaurare a parului. Daca astazi in Romania, implantul de par este considerat inca un moft sau o moda, intr-un timp nu foarte indepartat acesta va deveni normalitate. Bineinteles, se mai pune si problema financiara, motiv pentru care inca foarte multi barbati din Romania care isi doresc intinerirea imaginii, nu pot beneficia de un implant de par. Sa speram ca lucrurile vor merge din ce in ce mai bine pe plaiurile mioritice, asa incat orice barbat cu probleme de alopecie sa poate beneficia de serviciile unei clinici de specialitate.

 

15 voturi, medie: 4,73 din 515 voturi, medie: 4,73 din 515 voturi, medie: 4,73 din 515 voturi, medie: 4,73 din 515 voturi, medie: 4,73 din 5 (15 voturi, medie: 4,73 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează