jamie-foxx-before-after-hair-implant

Caru’ cu vedete – Jamie Foxx, transplant de par sau micropigmentare?

Vedeta de la Hollywood care a obtinut Oscar-ul pentru cel mai bun actor in 2005, pentru rolul jucat in filmul “Ray” (film care prezinta viata marelui Ray Charles), Jamie Foxx nu a recunoscut nici pana astazi faptul ca ar fi apelat la serviciile unei clinici de transplant de par.

In ultimii doi ani, nenumarate tabolide au incercat sa-l determine pe Foxx sa faca o destainuire, insa acesta a negat vehement de fiecare data ca ar fi beneficiarul unui implant de par. Unele tabolide au speculat si varianta unei micropigmentari a scalpului, metoda care poate crea impresia unei podoabe capilare bogate, insa aceasta fiind o varianta mai putin fericita.

Jurnalistii de cancan au sesizat rapid faptul ca linia frontala a vedetei a coborat foarte mult la un moment dat si au reactionat. Sa vedem cateva imagini cu Jamie Foxx, inainte si dupa presupusul transplantul de par.

Jamie Foxx inainte si dupa transplantul de par

jamie-foxx-before-after-hair-implant

Foxx inainte si dupa implant – linia frontala este foarte mult coborata – nu pare o simpla micropigmentare a scapului

jamie-foxx-scar-tattoo-hair-implant

Inainte de transplant si dupa cu un tatuaj care se pare ca acopera cicatricea lasata de un STRIP

cicatricea de la strip

Se poate observa mai clar cicatricea acoperita cu un tatuaj

Jurnalisti mai blanzi au vehiculat si varianta ca actorul sa fi urmat un tratament de regenerare a parului, lucru mai putin probabil in virtutea imaginilor de mai sus (in viziunea noastra).

Ce credeti, si-a facut sau nu starul hollywoodian un transplant de par?

10 voturi, medie: 4,10 din 510 voturi, medie: 4,10 din 510 voturi, medie: 4,10 din 510 voturi, medie: 4,10 din 510 voturi, medie: 4,10 din 5 (10 voturi, medie: 4,10 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Caru’ cu vedete – Jamie Foxx, transplant de par sau micropigmentare?

  1. invizibilu spune:

    coloratii astia intotdeauna au exagerat cand vine vorba de imagine. linia aia frontala e too much, e aproape de penibil zici ca are o casca pe cap :) )) pariez ca a mai dat si o gramada de bani pt transplantul asta pt ca altfel nu se simtea important. nu cred ca si-a micropigmentat scalpul, e aproape evident ca omu si-a facut un implant prin strip de toata frumusetea. la banii lor astia inca mai apeleaza la strip?!? cum naiba, toata lumea a auzit de fue, pana si traistariu frate!!! :) )

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează