sfaturi-sprancene-perfecte-tatuate

Cateva trucuri pentru sprancene perfecte! Regenerare, implant, tatuaj

Consultatie implant gene/sprancene!

Daca pana in urma cu multi ani se purtau sprancele cat mai subtiri, mai nou se poarta sprancenele mai dese, cu personalitate. Daca la barbati sprancenele exprima forta si vitalitate, la femei acestea au rolul de a sublinia expresivitatea ochilor, de a aduce lumina si tinerete. Mai jos puteti regasi cateva sfaturi pentru a avea sprancene cat mai frumoase, perfecte!

tratamente-cadere-regenerare-gene-sprancene

Tratamente regenerare

Regenerarea sprancenelor si genelor – Tratamente

Poluarea, actiunea ultravioletelor sau dietele mult prea drastice pot duce la caderea sprancenelor. In acest caz, se pot folosi tratamente speciale pentru regenerarea genelor si sprincenelor, care pot stopa caderea sprancenelor sau stimularea cresterii firelor noi. Aceste tratamente (unele contin Tricalgoxyl – care este o polizaharida de origine marina) au un puternic efect hidratant si nutritiv, hranind si remineralizand genele si sprancenele, avand ca rezultat stabilizarea nivelului de cheratina si un aspect sanatos al firului de par.

implant-sprancene-inainte-dupa

Implant de sprancene – Inainte si dupa reconstructie

Implantul de sprancene si gene

Persoanele care au suferit de alopecii post-traumatice, cele care s-au nascut fara sprancene sau cele care s-au pensat excesiv pot beneficia astazi datorita procedurilor avansate de transplant de par, de reconstructia de gene si sprancene. Transplantul de par pentru reconstructia de gene si sprancene nu este recomandat persoanelor care sufera de boli endocrine sau inflamatorii.

O procedura indicata de medic persoanelor care au suferit de alopecii post-traumatice, s-au nascut fara sprincene ori s-au expus nenumaratelor experimente cosmetice (pensatul excesiv iti suna cunoscut?). Atentie, insa, aceasta interventie nu este recomandata in cazul in care suferi de boli endocrine ori inflamatorii.

Transplantul de par pentru gene / sprancene
a devenit o procedura sigura, care poate imbunatati intr-un mod vizibil si permanent aspectul persoanelor, facand pentru ochii acestora ceea ce fac, de exemplu, implanturile mamare pentru conturul corporal si feminitate. Parul folosit in implantul de gene si sprancene se extrage cel mai adesea prin metoda FUE (Extractia Unitatilor Foliculare) din scalpul pacientului. Recoltarea parului din zona donatoare se realizeaza de catre medicul specialist dupa efectuarea unei anestezii locale, astfel incat pacientul nu va simti nicio durere in timpul extractiei grefelor de par. Mai multe informatii.

tatuaj sprancene tatuate

Tatuaj sprancene – inainte si dupa

Tatuaj sprancene

Sprancenele tatuate se obtin printr-o metoda de colorare a pielii cu pigmenti naturali introdusi in straturile superioare ale epidermei, care se realizeaza cu un dispozitiv denumit LTLCM (Long Time Liner Conture Make-up), creat special pentru astfel de interventii cosmetice. Tatuarea sprancenelor se face cu anestezie locala (solutie de lidocaina) efectuata in prealabil. Pigmentii utilizati (testati dermatologic si alergologic) sunt introdusi apoi in straturile superioare ale epidermei, dar fara a se atinge straturile vascularizate. Acesti pigmenti rezista de obicei pana la cinci ani. Exista doua tipuri de tatuaj de sprancene: pigmentare fir cu fir sau contur plin.

Consultatie implant gene/sprancene!

14 voturi, medie: 4,93 din 514 voturi, medie: 4,93 din 514 voturi, medie: 4,93 din 514 voturi, medie: 4,93 din 514 voturi, medie: 4,93 din 5 (14 voturi, medie: 4,93 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Utile.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează