Implant de par Razvan Ciobanu

Noi dezvaluiri din culisele transplantului de par al lui Razvan Ciobanu!!

In ziua in care Razvan Ciobanu si-a facut transplant de par, intr-o camera alaturata se afla pentru interventie un alt pacient VIP, mai putin cunoscut in Romania, dar celebru in Madrid, Stefan S. fiind un Personal Trainer de top pentru personalitati si lumea buna din capitala spaniola. Avand in vedere ca interventia sa la clinica a fost mijlocita prin intermediul portalului nostru, la rugamintea noastra acesta ne-a dezvaluit mai multe detalii despre transplantul de par al designerului roman Razvan Ciobanu, cu care a vorbit imediat dupa operatie:

Transplant de par Razvan Ciobanu | Implant de par

Ciobanu la iesirea din clinica insotit de Dr. Felix Popescu

Razvan era intr-o stare foarte buna, iar in zona frontala avea implantate fir langa fir o banda lata de circa 2 cm pentru refacerea liniei naturale a parului. Implantul arata foarte bine si am ramas surprins sa descopar cine era “colegul” meu de operatie. Mai ales ca stiam cine era Razvan, intrucat sora mea e la randul ei fashion designer la Londra. Desi am cunoscut mai multe persoane din industria fashion cu nasul pe sus, Razvan s-a comportat ca o persoana normala, m-a salutat si chiar am facut un scurt schimb de impresii despre implantele noastre. Cand a aflat ca in fata clinicii sunt paparazii si mai multi reporteri de la diferite televiziuni, a cerut o tigara si s-a dus sa fumeze intr-un balcon care dadea spre curtea interioara a clinicii. Ulterior a revenit in salonul central si l-a rugat pe dr. Popescu sa-i faca rost de o sapca. Dupa cateva minute doctorul s-a intors cu o sapca care i-a fost pusa pe cap designerului cu grija, astfel incat sa nu-i afecteze zona implantata si sa nu se vada nimic din interventie. Ulterior Razvan a iesit pe usa si mai departe cred ca stiti deja de la TV.

De asemenea Stefan a fost de acord sa ne furnizeze cateva detalii legate de transplantul sau de par, pentru care s-a deplasat special in Romania. I s-au transplantat circa 4000-4500 de fire (aprox 2000-2100 de grafturi), iar interventia s-a desfasurat in doua zile succesive intrucat s-a dorit obtinerea unei densitati foarte mari pe o zona relativ mica. Pentru aceasta VIP-ul din Madrid a platit 4000 de euro (un pret de circa 2 eur / graft). Mai jos avem si cateva imagini cu implantul sau de par.

Poze cu zona primitoare si zona donatoare la 1 zi dupa operatie

Acesta a mai declarat ca a apelat la clinica DHI cu incredere, dupa ce fratele sau si-a facut un transplant de par la Amsterdam cu aceeasi echipa de doctori, avand un rezultat foarte natural. La Madrid pentru aceeasi interventie ar fi platit intre 9000 si 10000 de euro.

Multumim Stefan si mult succes cu noul implant!

38 voturi, medie: 4,68 din 538 voturi, medie: 4,68 din 538 voturi, medie: 4,68 din 538 voturi, medie: 4,68 din 538 voturi, medie: 4,68 din 5 (38 voturi, medie: 4,68 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

2 răspunsuri la Noi dezvaluiri din culisele transplantului de par al lui Razvan Ciobanu!!

  1. bobaxxl spune:

    buna. ne puteti spune si noua numele doctorului care l-a operat pe razvan ciobanu? multumesc.

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează