Implant de par Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu si-a facut transplant de par!

 
 
Designerul Razvan Ciobanu si-a facut astazi un transplant de par la Clinica DHI din Bucuresti. Operatia a durat circa 6 ore si a constat in transplantarea a circa 2500 de fire. Interventia l-a costat pe designer circa 4000 de euro, o treime fata de cat ar fi platit in strainatate pentru aceeasi operatie. Din pacate acesta nu a putut sa scape de paparazii si dupa ce vestea “s-a dus”, vedeta a fost pandita la iesirea din clinica de fotografi si ziaristi de  la mai multe televiziuni si tabloide. Vom reveni cu amanunte si poze cu implantul de par al vedetei pe masura ce ne parvin.

Transplant de par Razvan Ciobanu | Implant de par poze

Designerul a ales aceasta clinica fiind convins de managerul clinicii DHI, Dr. Felix Popescu, cu care de altfel se pare ca ar fi si prieten.

Interviu – Dr. Felix Popescu dezvaluie detalii privind transplantul de par al lui Razvan Ciobanu

Va reamintim ca prin completarea formularului de Consultatie Online Gratuita, puteti obtine raspuns de la mai multe clinici, inclusiv clinica DHI (Hair Implant Insitute) din Bucuresti.

24 voturi, medie: 4,63 din 524 voturi, medie: 4,63 din 524 voturi, medie: 4,63 din 524 voturi, medie: 4,63 din 524 voturi, medie: 4,63 din 5 (24 voturi, medie: 4,63 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

3 răspunsuri la Razvan Ciobanu si-a facut transplant de par!

  1. bobaxxl spune:

    nu cred ca le maresc. asa sunt vip-urile astea. daca nu platesc ei mai mutl decat tariful normal, nu se simt bine. da mai stii?

  2. lupulet spune:

    sa vezi ce-o sa umfle astia de la dr felix preturile acum. care a apucat sa-si faca bine, care nu…

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează