Implant de par Razvan Ciobanu

Detalii din culisele transplantului de par al lui Razvan Ciobanu – Interviu cu Dr. Felix Popescu

Imagini cu designerul Razvan Ciobanu imediat dupa operatia de transplant de par, care a avut loc ieri la Clinica DHI din Bucuresti. Desi designerul nu a vrut sa dea niciun interviu dupa operatie, punandu-si chiar o sapca pe cap pentru a ascunde detaliile interventiei, totusi creatorul de moda a permis doctorului sa ofere detalii despre operatie intr-un scurt interviu pe care il puteti viziona mai jos. Vedetei i s-au transplantat unitatile foliculare fara sa fie tuns zero, asa cum se procedeaza cu majoritatea pacientilor (mai putin in cazul femeilor). Practic lui Razvan i s-a tuns o fasie ingusta de 1 cm de la spate, de unde i s-au prelevat circa 2500 de fire (credem noi 1300-1500 de grafturi). In zona donatoare s-au implantat grafturile astfel extrase fara a-l tunde. Acest lucru ingreuneaza de obicei munca chirurgului. Oricum, interventia s-a desfasurat fara niciun fel de probleme, Ciobanu declarand la iesire scurt ca se simte minunat. Si atat… lasand paparazzi cu ochii in soare.

Imagini cu Razvan la iesirea din clinica si interviu cu doctorul care l-a convins pe acesta sa se opereze in Romania

Speram sa apara si poze cu implantul de par al vedetei in viitorul apropiat, desi sunt slabe sperante, clinica refuzand sa ofere imagini cu designerul in sala de operatie.

40 voturi, medie: 4,53 din 540 voturi, medie: 4,53 din 540 voturi, medie: 4,53 din 540 voturi, medie: 4,53 din 540 voturi, medie: 4,53 din 5 (40 voturi, medie: 4,53 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete și etichetat cu , , , , .

S-ar putea sa te intereseze si:

Un răspuns la Detalii din culisele transplantului de par al lui Razvan Ciobanu – Interviu cu Dr. Felix Popescu

  1. ceacaru spune:

    ma uit pe acasatv si ciumpalacu de traistariu zice sa mergem sa ne facem transplant cu 3 mii in turcia. baiatul ala nu se uita in oglinda, ca i-au pus aia par zici ca i-au aruncat o mana de orez in cap. fratilor eu am fost la turci si va sfatuiesc sa aveti mare grija!

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează