self hair transplant auto hair surgery

Premiera mondiala! Primul auto transplant de par realizat de Dr. Felix Popescu, membru ISHRS si FUE Europe!

Dupa realizarea in premiera mondiala a unui transplant de par pe piele grefata, doctorul Felix Popescu ‘loveste’ din nou. Ieri si-a realizat in premiera mondiala primul auto transplant de par. Dupa ce si-a inserat cu succes primele cateva sute de grafturi, acesta s-a lasat pe mana colegilor sai specialisti in implantul de par prin metoda FUE.
Mai jos cateva imagini din tipul operatiei.

Dr. Felix Popescu a aparut pe coperta celei mai prestigioase publicatii de hair transplant din lume, HAIR TRANSPLANT FORUM INTERNATIONAL (publicatia oficiala a International Society of Hair Restoration Surgery), dupa ce a reusit in premiera mondiala primul transplant de par pe piele grefata. Doctorul Felix Popescu s-a implicat pro bono pentru ajutarea victimelor din tragedia Colectiv, realizand cu succes pentru acestia operatii de restaurare capilara pe piele grefata si pe cicatrici post-arsura.

11 voturi, medie: 4,73 din 511 voturi, medie: 4,73 din 511 voturi, medie: 4,73 din 511 voturi, medie: 4,73 din 511 voturi, medie: 4,73 din 5 (11 voturi, medie: 4,73 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează