transplant de par turcia

V-ati face un transplant de par la un sofer de taxi in Turcia?

Potrivit unor experti medicali, australienii fara par isi pun in pericol viata si podoaba capilara, zburand in Turcia pentru transplanturi de par ieftine.

Chirurgul australian specializat in transplant de par, dr. Russell Knudsen, a declarat ca Turcia a devenit rapid centrul de transplant de par al lumii. Potrivit acestuia, in jur de 60.000 de oameni, majoritatea barbati, au vizitat Turcia in fiecare an pentru implant de par.

„Daca cauti pe Google “transplant de par Darwin” sau “transplant de par in Sydney” pe prima pagina din Google vor fi afisate informatii suplimenatre despre clinici turcesti”, a spus el.

“Exista oameni naivi care cred ca aceasta este o procedura foarte simpla – si care se gandesc ca daca o pot face la jumatate din pret in strainatate – de ce sa nu o faca?”

“Exista un numar mare de australieni care merg in Turcia pentru transplant de par.”

Cu toate acestea, tot dr. Knudsen a spus ca a vazut multi barbati australieni care s-au intors, dupa astfel de procedura, cu probleme semnificative, inclusiv cicatrice, infectii si alte probleme de sanatate. “Vedem, din nou si din nou, rezultate teribile din partea Turciei” a spus el. „In opinia mea, nu merita riscul”. “Aceste clinici dubioase profita de nesiguranta si vulnerabilitatea acestor barbati, promitandu-le ca le vor redobandi increderea doar pentru a o insela din nou.”

Nefiind singurul care se preocupa de turismul medical care poate avea urmari neplacute, Dr. Knudsen i-a indemnat pe australienii care vor sa faca un transplant de par sa vorbeasca mai intai cu medicul lor si sa faca cercetari inainte de a lua o decizie.

La inceputul acestui an, Societatea Internationala de Chirurgie pentru Restaurarea Parului (ISHRS), cel mai important organism medical din lume pentru tratarea si restaurarea parului, a lansat o campanie internationala de constientizare a pacientilor, avertizand oamenii despre potentialele pericole.

Ricardo Medgia de la ISHRS impartaseste ingrijorarea doctorului Knudsen: “Multe dintre clinicile ilicite au site-uri web sofisticate, in care Google publica reclame platite pentru a atrage consumatorii la o clinica ce pare foarte profesionista”, a spus el.

“Tactica de marketing este inselatoare, deoarece pare o echipa de medici profesionisti, cu recomandari excelente. Realitatea este ca operatia poate fi facuta de cineva fara pregatire medicala”.

“Cererea este atat de mare, incat, se pare ca in unele tari opereaza soferii de taxi si refugiatii sirieni.”

Sursa: https://shilfa.com/ireland/would-you-get-a-hair-transplant-from-a-taxi-driver/

 

8 voturi, medie: 5,00 din 58 voturi, medie: 5,00 din 58 voturi, medie: 5,00 din 58 voturi, medie: 5,00 din 58 voturi, medie: 5,00 din 5 (8 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Noutati.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează