implant de par anotimp

Care este sezonul potrivit pentru un transplant de păr?

Pentru că foarte mulți ne întreabă când este cea mai potrivită perioada a anului în care este recomandat să se apeleze la transplatul de păr, iata câteva informații care vă pot fi de folos.

transplant de par romaniaPuteți face un transplant de păr în absolut orice anotimp! Totuși, trebuie să rețineți că expunerea zonei transplantate direct la soare pentru ore lungi poate avea efecte adverse asupra vindecării și supraviețuirii grefei. Din acest motiv, este recomandat să purtați o șapcă (în primele zile după implant, cu mai multă grijă) sau să staţi la umbră în orele de vârf sau când soarele este intens, cel puţin până când medicul specialist vă va spune că totul este în regulă. Acest lucru ar trebui să se aplice atât primavara, cât şi vara. În timpul iernii nu aveţi de ce să vă faceţi griji în ceea ce privește soarele. În plus, iarna scăpăm de posibila transpiraţie din timpul verii, dar acest lucru nu reprezintă neapărat un impediment pe timpul verii.

În concluzie, puteţi apela la un implant de păr/bărbă/sprâncene în orice anotimp, nefiind nevoie să amânaţi decizia până în sezonul mai răcoros. De ce să nu vă bucuraţi de podoaba capilară și mai din timp? :D

CONSULTATIE ONLINE IMPLANT PAR

16 voturi, medie: 4,75 din 516 voturi, medie: 4,75 din 516 voturi, medie: 4,75 din 516 voturi, medie: 4,75 din 516 voturi, medie: 4,75 din 5 (16 voturi, medie: 4,75 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Utile.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează