transplant implant de par ionut iftimoaie

Centura de campion, implant de campion! Ionuț Iftimoaie!

Daca pentru cei mai multi vestea ca Ionuț Iftimoaie l-a invins pe campionul Jorge Loren in gala sa de retragere, obtinand Centura de Campion Mondial la categoria Super Cruise, nu mai e o noutate, pentru mai putini este cunoscut faptul ca in iarna anului trecut campionul nostru a apelat la serviciile deja binecunoscutului doctor Felix Popescu pentru a-si reface linia frontala. Interventia a avut loc in ajun de sarbatori, chiar inainte de un eveniment important pentru cariera acestuia, gala Superkombat de la Torino. Iftimoaie a declarat atunci ca interventia nu i-a dat emotii deloc si ca la doar cateva zile dupa operatie s-a urcat in avion si a plecat la Torino fara niciun fel de problema. Acesta a ales clinica a carei imagine este Catalin Botezatu, impresionat de rezultatul spectaculos pe care l-a avut designerul la doar 6 luni de la interventie, dar si pentru ca are multi amici sportivi care au apelat la serviciile dr. Felix Popescu.

Practic, in imaginile din timpul galei putem observa rezultatul implantului de par la mai putin de un an de la operatie.

Implant de par Ionut Iftimoaie

Ionut Iftimoaie purtand binemeritata Centura de Campion Mondial Super Cruiser

 

Dr. Felix Popescu bucurandu-se de vizita campionului nostru mondial

Avand in vedere ca aceasta a fost gala de retragere a lui Ionut Iftimoaie, dorim sa-i uram pe aceasta cale mult succes in tot ceea ce va intreprinde mai departe, probabil in cariera de antrenor.

21 voturi, medie: 5,00 din 521 voturi, medie: 5,00 din 521 voturi, medie: 5,00 din 521 voturi, medie: 5,00 din 521 voturi, medie: 5,00 din 5 (21 voturi, medie: 5,00 din 5)
Trebuie sa fii inregistrat pentru a vota.
Loading ... Loading ...

Articol publicat în Vedete.

S-ar putea sa te intereseze si:

Add Comment RegisterLasă un răspuns sau Comentează pe Facebook

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Ai un cont de Facebook? Comentează